Ruby on Rails Engineer Logistics

Nedap is op zoek naar een Ruby on Rails Engineer Logistics. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Nedap Healthcare is er voor mensen in de zorg. Het is onze missie om samen de zorg beter te maken. Hierbij durven we verder te kijken dan de huidige standaarden in de zorg. Ooit zijn we begonnen als oplossing voor de administratieve papierberg waarmee zorgprofessionals te maken hadden. Inmiddels is onze software uitgegroeid tot een veelomvattend software pakket, de Ons suite, waar een verscheidenheid aan zorgprofessionals elke dag mee werkt. Als marktleider in de ouderenzorg en groeiende speler in de geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg heeft het werk wat we doen grote impact op de Nederlandse zorgmarkt en bouwen we aan code die ècht een verschil kan maken.

Functievereisten

We zijn op zoek naar iemand met Ruby-ervaring en visie op het gebied van back-end architecturen, technologieën en processen. In deze rol werk je namelijk aan ambitieuze back-end gerelateerde projecten van begin tot eind. Denk hierbij aan uitdagingen als:

  • Het bouwen van nieuwe features;
  • Het refactoren van bestaande functionaliteiten;
  • Het overzetten van bestaande producten naar een moderne stack;
  • Het maken van technische keuzes betreffende architectuur, infrastructuur, tools en processen;
  • Het vinden van de balans tussen nieuwe ontwikkelingen en bestaand onderhoud.


Je bent dus iemand die zijn of haar weg weet te vinden door het gehele back-end landschap. Je werkt nauwkeurig, weet risico's in te schatten, en knipt grote projecten op in kleine, behapbare brokken. Verder kan je goed werken met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid en heb je de drive om jezelf continu verder te willen ontwikkelen.

Aanbod

Wij geloven er in dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, als wij ze voorzien in de beste werkomgeving. Nedap zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je functie op de beste manier uit te oefenen. Dat betekent dat je, naast goede arbeidsvoorwaarden, de vrijheid krijgt om je tijd zo in te richten als je zelf nodig acht.   


Wat jij krijgt als Ruby on Rails Engineer:

  • Een dertiende maand, winstdeling en een aantrekkelijk pensioen; 
  • Een goede werk/prive balans. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid;  
  • We investeren in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel; 

Bedrijfsprofiel Nedap

Over Nedap Healthcare

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.


Jouw team

Een deel van de Ons suite richt zich op het plannen en roosteren in de zorg. Door de vergrijzing en personeelstekorten is het rondkrijgen van de planning in de zorg een grotere uitdaging dan ooit. Ons team van 8 onderzoekers, ontwerpers en ontwikkelaars helpt zorgorganisaties met deze uitdaging door processen rondom het roosteren en plannen met onze software te ondersteunen. Zo helpen wij zorgorganisaties om bijvoorbeeld efficiënt te plannen en medewerkers en zorgmomenten zo goed mogelijk te matchen.


We werken allemaal hybride: Deels vanuit huis en deels vanuit het kantoor in Groenlo. Iedereen bepaalt zelf de invulling hiervan. Geheel remote is geen probleem, maar de meesten van ons zijn regelmatig in Groenlo te vinden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111