Java Platform Engineer

Nedap is op zoek naar een Java Platform Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bij Nedap Healthcare geloven we dat technologie impact moet hebben voor onze klanten. We gebruiken onze technologie om de zorgverleners en verpleegkundigen van dienst te zijn, zodat ze kunnen doen wat het belangrijkst is, namelijk hun cliënten helpen. Met onze oplossingen proberen we zorgaanbieders te verbinden en de administratieve rompslomp te ontlasten.


We zijn marktleider in de ouderen- en geestelijke gezondheidszorg en bieden oplossingen voor alle verschillende workflows van onze klanten. De verschillende teams binnen Nedap Healthcare zijn verantwoordelijk voor hun eigen applicaties en werken met veel autonomie en vrijheid.


Wij als Platform tribe bouwen een technisch platform dat ontwikkelaars in productteams ondersteunt. Dit geeft hen de mogelijkheid om zich te focussen op het leveren van functionaliteit aan onze klanten. Wij geloven in het gebruik van industriestandaarden en conventies. Met deze standaarden bieden we generieke oplossingen, best practices en tools op gebieden als software-architectuur, communicatie, onderhoud, implementatie en inzicht.

Functievereisten

Voor ons team zijn we op zoek naar iemand die een mening heeft over het API landschap. Iemand die niet bang is om beslissingen te nemen en tegelijkertijd idealisme en pragmatisme weet te balanceren. Iemand die de toekomst kan schetsen, maar ook de (migratie)route ernaartoe. Het is ook nodig om het perspectief te begrijpen van iemand die onze oplossingen gebruikt: "Hoe kun je het leven voor hen gemakkelijker maken?".


De kwaliteiten die we denken nodig te hebben zijn onder meer:

  • Je hebt ervaring met API en webtechnologieën;
  • Je hebt ervaring met infrastructuur, CI/CD en servertechnologie (bijvoorbeeld: Docker, REST, etc.);
  • Je bent bereid meerdere programmeertalen te gebruiken (bijvoorbeeld: Java, Ruby, Kotlin, TypeScript, Elixir, Bash, etc.);
  • Ervaring op het gebied van kennisdeling, communicatie en documentatie is een pré.

Aanbod

Wij geloven er in dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, als wij ze voorzien in de beste werkomgeving. Nedap zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je functie op de beste manier uit te oefenen. Dat betekent dat je, naast goede arbeidsvoorwaarden, de vrijheid krijgt om je tijd zo in te richten als je zelf nodig acht.   


Wat jij krijgt als Java Platform Engineer:

  • Een dertiende maand, winstdeling en een aantrekkelijk pensioen; 
  • Een goede werk/prive balans. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid;  
  • We investeren in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.  

Bedrijfsprofiel Nedap

Over Nedap Healthcare

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.


Jouw team

De Platform tribe bestaat uit vijf verschillende teams die allemaal hun eigen focus hebben op een specifiek deel van het platform. De developers in onze tribe zijn een mix van remote en local en hebben in het dagelijks werk veel vrijheid en verantwoordelijkheden.


Het team waar je je bij aansluit bestaat uit vier leden. Ze werken veel op afstand maar gaan ook wekelijks samen naar kantoor. Het zijn ervaren ontwikkelaars die veel kennis hebben van het softwarelandschap van Nedap Healthcare. Ze werken veel samen met productteams om hen te helpen hun werk gemakkelijker te maken. Veranderingen die we aanbrengen kunnen veel impact hebben op de infrastructuur en moeten altijd met zorg gebeuren.


Naast het werk organiseren we ook leuke dingen samen zoals: spelletjes doen, uit eten gaan, samen buiten werken met kamperen of met Healthcare naar Oostenrijk gaan om te gaan skiën.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111