Software Engineer Platform

Nedap is op zoek naar een Software Engineer Platform. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Software Engineer binnen de Back Office tribe van Nedap Healthcare, ben je vooral bezig met de techniek van de grootste applicatie binnen het Nedap ONS landschap. We zijn bezig om forse stappen te zetten om alles omtrent techniek naar de nieuwste standaarden te brengen. Dit omvat de applicatieserver, frameworks, libraries en de Java versie zelf. Een belangrijk doel is om deze grote applicatie van een 'single tenant' applicatie te migreren naar 'multi-tenant' binnen het Hashicorp Nomad platform. Ook werken we aan kleinere verbeteringen voor het verhogen van algehele 'developer happiness'.


De applicatie is een onmisbare schakel bij het dagelijks werkproces van duizenden zorgverleners in het land. Ons team draagt de verantwoordelijkheid om modernisering door te voeren, zonder dat onze gebruikers daar hinder van ondervinden.

Functievereisten

  • Kennis heeft over de ins- en outs van JakartaEE en de nieuwste Java versies;
  • Zelfstandig graag dingen tot op de bodem uitzoekt;
  • Mee kan sparren in het bedenken van toekomstvaste oplossingen;
  • Planmatig te werk gaat om oude code te migreren en productieverstoringen te voorkomen;
  • Beschikt over veel doorzettingsvermogen;
  • Niet wakker ligt bij tegenslag.


Mocht je kennis hebben van andere talen en je staat open om meerdere talen te leren gaan we ook graag het gesprek aan!

Aanbod

Wij geloven er in dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, als wij ze voorzien in de beste werkomgeving. Nedap zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je functie op de beste manier uit te oefenen. Dat betekent dat je, naast goede arbeidsvoorwaarden, de vrijheid krijgt om je tijd zo in te richten als je zelf nodig acht.   


Wat jij krijgt als Software Engineer:

  • Een dertiende maand, winstdeling en een aantrekkelijk pensioen; 
  • Een goede werk/prive balans. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid;  
  • We investeren in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.  

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

Ons team is klein met een gezamenlijke technische focus. De bestaande teamleden beschikken over veel ervaring en helpen je graag bij het maken van een vliegende start. Je eigen inzichten en idee├źn over hoe de technisch toekomst van deze applicatie er uit zou moeten zien wordt ook zeer gewaardeerd.


Ons kleine team is onderdeel van de Back Office Tribe. Andere teams binnen deze tribe werken aan dezelfde applicatie, maar dan meer gericht op het ontwikkelen van features en bugfixes voor klanten.


Zowel op locatie werken vanuit ons mooie groene kantoor in Groenlo waar we gezellig bij elkaar zitten, als volledig remote werken is mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111