Java DevOps Engineer

Nedap is op zoek naar een Java DevOps Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Bij Nedap Healthcare geloven we dat technologie een impact moet hebben voor onze klanten. Wij gebruiken onze technologie om zorgverleners en verpleegkundigen van dienst te zijn, zodat zij kunnen doen wat het belangrijkst is: hun cliënten helpen. Met onze oplossingen proberen we zorgverleners met elkaar te verbinden en de last van administratieve taken te verlichten.


We zijn marktleider in de langdurige- en ouderenzorg en we bieden oplossingen voor alle verschillende workflows van onze klanten. De verschillende teams binnen Nedap Healthcare zijn volledig eigenaar van hun applicaties en werken met veel autonomie, vrijheid en verantwoordelijkheid.


Als Platform Tribe verlichten wij het werk van onze productteams door het bouwen van de juiste fundering. We bieden generieke oplossingen, best practices en tools in focusgebieden zoals API's, onderhoud, deployment en metrics. We bouwen generieke oplossingen en automatiseren repetitieve en vervelende taken waar dat mogelijk is.


Bij Nedap Healthcare geloven we in autonomie en het gebruik van de juiste tool voor de juiste klus. Dit resulteerde in veel verschillende technologieën en frameworks die gebruikt worden voor verschillende delen van de applicaties. Voor ons als Platform Tribe betekent dit dat onze oplossingen zoveel mogelijk technologie-onafhankelijk moeten zijn. Mocht dit echter niet mogelijk zijn, dan kiezen we ervoor om onze applicaties te standaardiseren.

Functievereisten

Voor ons team zoeken we iemand die een eigen mening heeft over het API-landschap. Iemand die niet bang is om beslissingen te nemen, en daarbij idealisme en pragmatisme in evenwicht kan houden. Iemand die de toekomst kan schetsen, maar ook de (migratie)route ernaartoe. Ook is het nodig om het perspectief te begrijpen van iemand die jouw oplossingen moet gebruiken: "Hoe kun je het leven voor hen makkelijker maken?".


De kwaliteiten die we denken nodig te hebben zijn onder andere:

  • Je hebt ervaring met API- en webtechnologieën, infrastructuur, CI/CD en servertechnologie (bijvoorbeeld: Docker, REST, etc.);
  • Je hebt ervaring met Cloud technologie zoals Kubernetes, AWS of Nomad;
  • Je staat positief tegenover het gebruik van meerdere programmeertalen (bijvoorbeeld: Java, Ruby, Kotlin, TypeScript, Elixir, Bash, etc.);
  • Je bent niet bang om complexe technische uitdagingen aan te gaan;
  • Ervaring op het gebied van kennisdeling, communicatie en documentatie is een pré.

Aanbod

Wij geloven er in dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, als wij ze voorzien in de beste werkomgeving. Nedap zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je functie op de beste manier uit te oefenen. Dat betekent dat je, naast goede arbeidsvoorwaarden, de vrijheid krijgt om je tijd zo in te richten als je zelf nodig acht.   


Wat jij krijgt als DevOps Engineer:

  • Een dertiende maand, winstdeling en een aantrekkelijk pensioen; 
  • Een goede werk/prive balans. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid;  
  • We investeren in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.  
  • Meer weten over ons aanbod? Klik hier. 

Bedrijfsprofiel Nedap

Over Nedap Healthcare

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.


Jouw team

De Platform tribe bestaat uit vijf teams die allemaal hun eigen focus hebben op een specifiek deel van het platform. De ontwikkelaars in onze tribe zijn een mix van remote en lokaal en genieten van veel vrijheid en verantwoordelijkheden.


Het team waar je deel van uitmaakt heeft hun focus op DevOps gerelateerde taken. Je helpt ontwikkelteams met het optimaliseren van hun applicaties vanuit een operations perspectief. Je helpt teams niet alleen met het cloud ready maken van hun applicaties, maar ook met het grip krijgen op hun applicatie, waardoor ze echt inzicht krijgen in hoe hun applicatie presteert in een productieomgeving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111