Full Stack Automation Engineer

Heb jij al wat jaren werkervaring als full stack Engineer Zoek je naar een rol waarin je nieuwe systemen introduceert, ontwerpt en bouwt? Bij Nedap bouw je aan applicaties die automatisering bij businessprocessen vergroten. Jij gaat aan de slag als Full Stack Automation Engineer in het Business Automation Tooling-team (BAT) om bestaande producten en processen te vereenvoudigen en menselijke handelingen te verminderen. Je komt te werken in een klein, jong en ambitieus team dat nauw samenwerkt met developers en niet-developers.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als BAT’er help jij ons standaardoplossingen te introduceren op het gebied van onboarding, billing, offboarding en meer. Hierbij wordt ook van jou verwacht dat je helpt een stuk legacy-oplossingen in kaart te brengen, het probleem achter het probleem te identificeren en deze om te zetten naar standaardoplossingen. Uiteraard doe je dit in samenwerking met je team. Hierbij ligt onze focus primair op de Healthcare-oplossingen, maar we kijken ook naar hoe onze oplossingen dezelfde problemen bij andere marktgroepen van Nedap kunnen oplossen.


Het is daarom belangrijk dat jij een primaire interesse hebt in het identificeren, abstraheren en oplossen van problemen. Het komt daarom soms ook voor dat je met andere tools moet werken dan de standaardtools binnen het team.


Een belangrijke eerste taak die bij deze rol hoort, is het samen in kaart brengen van een financiële module en de ontwikkeling ervan. Hiermee gaan we een betere rolverdeling in de organisatie bewerkstelligen voor de toekomst.

Functievereisten

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding Informatica en minimaal 2 jaar relevante werkervaring.


Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Een interesse in businessprocessen zoals support, financiën, upselling/downselling, data lifecycle over onze klanten (van onboarding tot offboarding).
  • Een passie om medecollega’s te ontzorgen
  • Affiniteit met codekwaliteit, onderhoudbaarheid, omgaan met uitbreidbaarheid en schaal;
  • Je hebt ervaring met het gebruik van Git version control;
  • Je hebt ervaring met Java/Groovy
  • Je bent bereid om je te verdiepen en ontwikkelen in verscheidene programmeertalen en tools, waaronder Elixir, Vue en Zuora.
  • Een bereidheid af en toe stand-bydiensten te draaien


Een goede match met het team en je overige collega’s is voor ons doorslaggevend. Je bent in staat je collega’s, onze gebruikers en andere stakeholders te begrijpen. We zoeken iemand die actief met ons wil meedenken om onze doelen te realiseren en daarbij niet bang is om te innoveren en al doende met elkaar de beste oplossing te vinden.


Ben jij verder niet bang om nieuwe technologieën te leren en toe te passen en durf je de verantwoordelijkheid te dragen voor jouw keuzes? Kom dan een keer met ons kennismaken!


Goed om te weten: Wij werken hybride. Thuiswerken is zeker mogelijk, maar we werken ook 1 dag per week samen op kantoor. Momenteel is dit op dinsdag, maar dat kan in overleg veranderen.

Aanbod

Je gaat werken in een energieke werkomgeving die inspireert, met de beschikking over alle middelen die je nodig hebt om je werk optimaal te kunnen doen. Je krijgt de ruimte om je eigen werkdagen in te richten en bieden je bovendien uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Waar jij op kunt rekenen in de rol van Software Engineer:

  • Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden; 
  • Je ontvangt een dertiende maand, deelt mee in de winstdeling die je bovendien kunt gebruiken voor het verkrijgen van certificaten van Nedap-aandelen en we bieden een aantrekkelijke pensioensregeling;
  • Jij bepaalt de werk-privébalans die bij je past. Werktijden, vrije dagen en vakantiedagen registreren we niet. We vertrouwen erop dat je hierin je eigen verantwoordelijkheid neemt;


Onze mensen zijn de basis voor ons succes. Daarom investeren we graag in je ontwikkeling. Naast het volgen van ons uitgebreide introductieprogramma, ga je ook een persoonlijk ontwikkelingstraject tegemoet zonder gebonden te zijn aan budgetten. We kijken graag samen met je naar jouw potentieel en hoe we dit verder kunnen ontplooien.

Bedrijfsprofiel Nedap

Over Nedap Healthcare

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.


Jouw team

Het Business Automation and Tooling-team (BAT) heeft als centraal doel het automatiseren van processen en aanbieden van tools voor de niet-programmeur van Nedap. Hierbij streven wij tot een standaardoplossing te komen voor de customer journey, waarbij wij onboarding, financiële zaken, productwijzigingen, support, offboarding, enz. tot een makkelijk te hergebruiken en geautomatiseerde blauwdruk brengen.


Wij houden van een kritische mindset en willen dat je meedenkt aan de beste oplossingsrichting voor de situatie die er nu is, maar juist ook voor de toekomstige situatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111