DevOps Engineer

Wil jij werken in een complexe en uitdagende omgeving, waarbij jij je bezig houdt het met deployen van de microservice architectuur? Als DevOps Engineer bij Security Management van Nedap krijg je de vrijheid om jouw eigen, technische keuzes te maken. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als DevOps Engineer ben je verantwoordelijk voor de uitrol van onze mircoservice applicaties, die automatisch geschaald, redundant en efficiënt moeten draaien. Je start jouw dag met een startup en je spart veel met de andere DevOps engineer over de huidige/lopende stories. Verder houd je je bezig met het inregelen van de monitoring en zorg je ervoor dat al die taken worden geautomatiseerd. 


Onze verwachtingen van de rol als DevOps Engineer zijn de volgende: 

 • Infrastructuur deployments automatiseren met Terraform;
 • Teams ondersteunen bij het gebruik van de infrastructuur;
 • Ontwikkelen van deployment pipelines voor services die draaien in Nomad/Kubernetes;
 • Continuous delivery (CI/CD) met behulp van Github, Maven/Gradle, Docker, Bash, Python; 
 • Aanmoedigen van een DevOps-cultuur van automatisering, self-service en engineering best practices;
 • Uitdagen van de ontwikkelteams in keuzes op het gebied van architectuur om de best passende SaaS-oplossing te krijgen vanuit het oogpunt van schaalbaarheid, onderhoudbaarheid, werkbaarheid, enz; 
 • Deelnemen aan 24/7 ondersteuning.

Functievereisten

Ben jij een analytische pro, leergierig en wil je jezelf constant uitdagen en ontwikkelen? Heb je een proactieve en leidende houding maar ben je ook in staat om je dagelijks bezig te houden met het onderhouden van het huidige applicatielandschap?


Als je ook ervaring hebt met het volgende, ben jij misschien wel ons nieuwe teamlid! 

 • Ervaring met het beheren van infrastructuur in productie, evenals het ontwerpen en creëren van build/deploy & monitoring systemen;
 • Containerplatform, bijv. Kubernetes, Nomad; 
 • Automatiseringsplatform, bijv. Github Actions, Jenkins; 
 • Orchestration, bijv. Terraform, Ansible; 
 • Monitoring, bijv. DataDog, Prometheus; 
 • Vaardigheid in java. 
 • Daarnaast verwachten we dat je Engels en/of Nederlands spreekt.

Aanbod

Je gaat werken in een energieke werkomgeving die inspireert, met de beschikking over alle middelen die je nodig hebt om je werk optimaal te kunnen doen. Je krijgt de ruimte om je eigen werkdagen in te richten en bieden je bovendien uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Waar jij op kunt rekenen in de rol van DevOps Engineer:

 • Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
 • Je ontvangt een dertiende maand, deelt mee in de winstdeling die je bovendien kunt gebruiken voor het verkrijgen van certificaten van Nedap-aandelen en we bieden een aantrekkelijke pensioensregeling;
 • Jij bepaalt de werk-privébalans die bij je past. Werktijden, vrije dagen en vakantiedagen registreren we niet. We vertrouwen erop dat je hierin je eigen verantwoordelijkheid neemt;
 • Onze mensen zijn de basis voor ons succes. Daarom investeren we graag in je ontwikkeling. Naast het volgen van ons uitgebreide introductieprogramma, ga je ook een persoonlijk ontwikkelingstraject tegemoet zonder gebonden te zijn aan budgetten. We kijken graag samen met je naar jouw potentieel en hoe we dit verder kunnen ontplooien.

Bedrijfsprofiel Nedap

Over Nedap Security Management

Veiligheid is een basisbehoefte van mensen, thuis en op het werk. Met onze technologie voor toegangscontrole, inbraakdetectie en locker management zorgen wij ervoor dat iedereen met meer plezier en succes kan werken. Mensen komen pas echt tot hun recht als zij weten dat hun veiligheid in deskundige handen is.


Jouw team

Bij Nedap Security Management werk je samen in multidisciplinaire productteams in een Agile/Scrum opzet. Als DevOps Engineer werk je samen met front-end developers, back-end developers en testers. 


Heldere communicatie is essentieel in onze samenwerking! Het team bestaat uit een mix van persoonlijkheden, kennis en vaardigheden. Daarnaast werken we op dynamische wijze, wat zorgt voor weinig vertraging qua keuzes en processen.


Naast je eigen team heb je veel contact met een ander team binnen Nedap dat het platform host.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111