Software Engineer Luna

Maak jij Nedap hun nieuwe technologie er klaar voor om grote impact in de Nederlandse gezondheidszorg te maken?


Voor het Innovatieteam van Nedap Healthcare zijn ze op zoek naar een software developer met interesse in Internet of Things, schaalbaarheid en user experience. Ze werken met Kotlin en IoT protocollen. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als developer bij Nedap Healthcare ga je aan de slag met het doorontwikkelen van ons slimme hulpmiddel voor mensen met dementie. Het product is al op de markt en heeft bewezen waarde te hebben, maar nu is het tijd om op te schalen en de software verder te ontwikkelen. Jij zult een belangrijke rol spelen bij het vergroten van de schaalbaarheid en het uitbreiden van de functionaliteit.

Functievereisten

We zoeken iemand met interesse in slimme apparaten en de software eromheen, die in staat is om elk aspect van de software onder de loep te nemen en aan te pakken. Je werkt aan het optimaliseren van ons IoT protocol, het implementeren van kwaliteitsprocessen en het bouwen van tooling voor onze support collega's. Ook werk je aan nieuwe functionaliteit die de tooling nog beter geschikt maakt voor huidige en nieuwe doelgroepen. Tot slot sta je in contact met onze (eind)gebruikers en help je hen om het product goed te gebruiken.


Je bent:

 • Zelforganiserend, initiatiefnemer;
 • Oog voor (software) kwaliteit;
 • Affiniteit met Internet of Things;
 • Affiniteit met de gezondheidszorg;
 • Denkt graag mee over user experience;
 • Beheerst de Nederlandse taal, Engels is een pré;
 • Ervaring met backend ontwikkeling op schaal;
 • Ervaring met Kotlin of Java is handig.

Aanbod

Wij geloven er in dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, als wij ze voorzien in de beste werkomgeving. Nedap zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je functie op de beste manier uit te oefenen. Dat betekent dat je, naast goede arbeidsvoorwaarden, de vrijheid krijgt om je tijd zo in te richten als je zelf nodig acht.   


Wat jij krijgt als Software Engineer:  

 • Een dertiende maand, winstdeling en een aantrekkelijk pensioen; 
 • Een goede werk/prive balans. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid;  
 • We investeren in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.  

Bedrijfsprofiel Nedap

Over Nedap Healthcare

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.


Jouw team

Je begint in een jong team, en krijgt veel verantwoordelijkheid over de toekomst van onze oplossing. Samen met sales en development collega’s begeleid je het product in deze nieuwe fase van opschaling. Het product en de werkprocessen zijn nog niet in beton gegoten; daarom zoeken we iemand die zelforganiserend is en de leiding durft te nemen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111