Learning & Development Specialist

Nedap is op zoek naar een Learning & Development Specialist


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Onze medewerkers en de Nedap cultuur is het onderscheidende vermogen van Nedap. Wij geloven in de kracht van ideeën en energie van het eigen initiatief waarmee je echt iets kunt veranderen in jouw leven en dat van anderen. Dat doen we door medewerkers de ruimte en richting te geven. Wij verwachten van medewerkers dat zij hier ook iets mee doen. Aan jou de taak om onze medewerkers op de juiste manier te faciliteren door een goed leeraanbod (gericht voor onze medewerkers en onze cultuur). Dit leeraanbod gaat helpen het potentieel van onze collega’s te benutten en voor een goede start bij Nedap. 


Als Learning & Development Specialist ben jij de drijvende kracht achter ons vaste leeraanbod, dat een breed scala aan leerprogramma's omvat. Van onboarding tot cultuur, compliance tot persoonlijk leiderschap, en de gerenommeerde Nedap University - jij bent verantwoordelijk voor het evalueren, verder ontwikkelen en een frisse make-over geven van deze programma's, zodat deze perfect aansluiten bij onze doelgroep en de behoeften van onze business.


Als het brein achter ons vaste leeraanbod, speel je ook een cruciale rol bij het onderhouden en uitbreiden van ons leernetwerk van coaches, trainers en experts. Samen creëren jullie een omgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd om te groeien en hun potentieel volledig te benutten. Je zorgt ervoor dat ons vaste leeraanbod altijd up-to-date is en dat onze medewerkers toegang hebben tot de beste middelen en begeleiding om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.


Als Learning & Development Specialist werk je nauw samen met collega's van Legal/Compliance om innovatieve e-learnings te ontwikkelen. Je speelt een cruciale rol bij het uitrollen van deze nieuwe leermogelijkheden, in samenwerking met externe partners. Door je expertise te combineren met de nieuwste technologieën, creëer je boeiende en effectieve leermiddelen die onze medewerkers in staat stellen om hun kennis uit te breiden en te voldoen aan de veranderende regelgeving.


Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:


 • Het verder ontwikkelen van ons vaste, internationale learningaanbod op het gebied van o.a. onboarding (Nedap onboardingsprogramma & Nedap Survival skills), persoonlijk leiderschap en Nedap University;
 • Het organiseren, ontwikkelen en beheren van e-learnings op het gebied van compliance i.s.m. externe specialisten;
 • Het vaste leeraanbod toetsen of dit blijft aansluiten bij de actuele context, business behoeften en cultuur van Nedap. Ook voor onze internationale vestigingen;
 • Het organiseren en borgen van de processen rondom ons leeraanbod;
 • Je geeft waar nodig advies op teamontwikkeling.

Functievereisten

Als Learning & Development Specialist weet jij als geen ander hoe je overzicht houdt en projecten in succesvolle banen leidt. Met jouw overtuigende adviesvaardigheden ben jij dé persoon waar collega’s op vertrouwen voor waardevolle adviezen. Je gedijt het best in een dynamische omgeving en geniet van het werken aan diverse projecten.


Daarnaast heb je


 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare rol met een achtergrond in bij voorkeur HRD of L&D;
 • Je bent eerder verantwoordelijk geweest en hebt zelf leerprogramma’s ontwikkelt.

Aanbod

Wij geloven erin dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, als wij ze voorzien in de beste werkomgeving. Nedap zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je functie op de beste manier uit te oefenen. Dat betekent dat je, naast goede arbeidsvoorwaarden, de vrijheid krijgt om je tijd zo in te richten als je zelf nodig acht. 


Wat jij krijgt als Learning & Development Specialist


 • Een salaris tussen de € 3445,- en € 4488,- euro per maand (Schaal 8) o.b.v. 38 uur;
 • Een dertiende maand, winstdeling en een aantrekkelijk pensioen;
 • Een goede werk/prive balans. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid;
 • We investeren in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

Als Learning & Development specialist ben je onderdeel van het HR team waar je samen met twee andere specialisten werkt aan leervraagstukken en aanbod voor de organisatie. Je collega’s focussen zich onder andere op Leiderschapsontwikkeling en het ontwikkelen van een Tech Academy. Daarnaast word je ondersteunt door een People Development collega bij het inplannen, regelen en organiseren van o.a. locaties en trainers van trainingen. 


Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111