HR Information & System Specialist

Nedap is op zoek naar een HR Information & System Specialist. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als HRIS specialist ben jij verantwoordelijk voor het door ontwikkelen en verder implementeren van nieuwe modules van onze HR systemen. Je eerste prioriteit zal liggen op het door ontwikkelen en verder implementeren van (nieuwe) modules van ons HR systeem Talentsoft. Jouw focus ligt hierbij op het ontwerpen van het proces, afstemmen met stakeholders, het systeem inrichten en het geven van trainingen aan onze medewerkers en captains. Naast de focus op Talentsoft, zal je bezig gaan met de doorontwikkeling van en de verbinding tussen de andere digitale systemen, waarbij je de processen binnen de employee journey zal neerzetten en ontwikkelen. Dit zijn processen rondom recruitment, leren & ontwikkelen en salarisadministratie met daarbij de diverse systemen, maar ook het beheer en doorontwikkeling van onze HR informatievoorziening in Power BI & HR analytics. Je werkt hierbij nauw samen met het HR team, IT en andere gebruikers van het systeem om hun behoeften te begrijpen en te vertalen om de bedrijfswaarde van het systeem te maximaliseren.


Een greep uit jouw takenpakket

  • Je analyseert vragen en incidenten, je vertaalt deze door naar verbetervoorstellen waarbij je rekening houdt met diverse belangen in de organisatie;
  • Je levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van rapportages en dashboards en zorgt op proactieve wijze voor rapportage en stuurinformatie;
  • Jij zal nieuwe modules het HR systeem Talentsoft implementeren en verder door ontwikkelen (voorbeeld ESS, MSS, performance, Learning Modules).

Functievereisten

Jij bent procesmatig ingesteld en krijgt dan ook energie van het optimaliseren van processen. Door jouw bevlogen en betrokken persoonlijkheid, zorg je ervoor dat je een collega bent waar we mee vooruit kunnen bouwen. Jij bent communicatief vaardig en weet collega’s op een heldere manier te adviseren en te ondersteunen. Ten slotte ben je een echte teamplayer die stevig in zijn/haar schoenen staat.


Daarnaast heb je

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Kennis en ervaring op gebied van HR-processen is een pré.

Aanbod

Je gaat werken in een energieke werkomgeving die inspireert, met de beschikking over alle middelen die je nodig hebt om je werk optimaal te kunnen doen. Je krijgt de ruimte om je eigen werkdagen in te richten en bieden je bovendien uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


 Waar jij op kunt rekenen in de rol van HRIS Specialist

  • Je ontvangt een dertiende maand, deelt mee in de winstdeling die je bovendien kunt gebruiken voor het verkrijgen van certificaten van Nedap-aandelen en we bieden een aantrekkelijke pensioensregeling.
  • Jij bepaalt de werk-privébalans die bij je past. Werktijden, vrije dagen en vakantiedagen registreren we niet. We vertrouwen erop dat je hierin je eigen verantwoordelijkheid neemt.
  • Onze mensen zijn de basis voor ons succes. Daarom investeren we graag in je ontwikkeling. Naast het volgen van ons uitgebreide introductieprogramma, ga je ook een persoonlijk ontwikkelingstraject tegemoet zonder gebonden te zijn aan budgetten[LH2] , We kijken graag samen met je naar jouw potentieel en hoe we dit verder kunnen ontplooien.

Bedrijfsprofiel Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.


Team

Je zal nauw samenwerken met het HR Team (bestaande uit Business Partners, HR Medewerker, Team Recruitment, Team People Development en de HR Manager). Daarnaast zal je ook veel met IT Algemeen samenwerken en andere gebruikers van de systemen; dit om de behoeftes te begrijpen en te vertalen om de bedrijfswaarde van het systeem te maximaliseren. Je rapporteert aan de HR Manager.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111