Quality & CSR Expert

Ben je gepassioneerd over duurzaamheid en het verbeteren van waardeketens op het gebied van Quality, Environment, Social en Governance? Lees dan deze vacature verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Zo heb jij een adviserende rol bij onze diverse marktgroepen en ben je verantwoordelijk voor het stroomlijnen van Nedap brede kwaliteit en duurzaamheid vraagstukken naar leveranciers. Je voert interne en externe audits uit en zorgt voor de implementatie van correctieve maatregelen. Ook verzorg je kwartaalrapportages over de Kritische Proces Indicatoren. 


Kortom, als Quality & CSR Expert bij Nedap heb je een belangrijke rol in het waarborgen van kwaliteit en duurzaamheid binnen onze organisatie en ben je constant bezig met het verbeteren van onze waardeketen op het gebied van Quality, Environment, Social en Governance. 


Verantwoordelijkheden en taken:  


 • Samenwerken met en ondersteunen van kwaliteitsverantwoordelijken van diverse marktgroepen en het Sustainability team; 
 • Stroomlijnen van Nedap brede kwaliteit en duurzaamheid vraagstukken naar leveranciers;  
 • Uitvoeren van interne en externe audits (nationaal en internationaal); 
 • Analyseren van het totale kwaliteitsspectrum van de waardeketen met betrekking tot producten, processen, leveranciers en duurzaamheid; 
 • Verzorgen van periodieke rapportages en documentatie van kwaliteit en duurzaamheid gerelateerde zaken. 

Functievereisten

Vereiste ervaringen en skills


Als praktische Quality & CSR Expert ben je zowel een teamspeler als zelfstandig sterk. Je bent vastberaden en haalt het beste uit jezelf en anderen. Jouw gestructureerde en nauwkeurige aanpak, gecombineerd met uitstekende communicatieve vaardigheden, maken dat je anderen gemakkelijk weet te overtuigen. 


Daarnaast herken jij jezelf in het volgende:  


 • Afgeronde HBO- of WO studie in de richting van Kwaliteit en Procesmanagement of aanverwante opleiding; 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 
 • Je hebt kennis van ISO-normeringen (ISO 9001, ISO 14001, ISO26000 en/of ISO 27001); 
 • Kennis van Lean Six Sigma; 
 • Affiniteit met elektronica en productieprocessen; 
 • Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van jouw werkethiek. 

Het is mogelijk om deze rol hybride in te vullen. We verwachten dat je enkele dagen per week in Groenlo aanwezig bent. 

Aanbod

Ons aanbod


Je gaat werken in een energieke werkomgeving die inspireert, met de beschikking over alle middelen die je nodig hebt om je werk optimaal te kunnen doen. Je krijgt de ruimte om je eigen werkdagen in te richten en bieden je bovendien uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Waar jij op kunt rekenen in de rol van Quality & CSR Expert:


 • Je ontvangt een dertiende maand, deelt mee in de winstdeling die je bovendien kunt gebruiken voor het verkrijgen van certificaten van Nedap-aandelen en we bieden een aantrekkelijke pensioensregeling;
 • Jij bepaalt de werk-priv├ębalans die bij je past. Werktijden, vrije dagen en vakantiedagen registreren we niet. We vertrouwen erop dat je hierin je eigen verantwoordelijkheid neemt;
 • Onze mensen zijn de basis voor ons succes. Daarom investeren we graag in je ontwikkeling. Naast het volgen van ons uitgebreide introductieprogramma, ga je ook een persoonlijk ontwikkelingstraject tegemoet zonder gebonden te zijn aan budgetten[LH2] , We kijken graag samen met je naar jouw potentieel en hoe we dit verder kunnen ontplooien.

Bedrijfsprofiel Nedap

Organisatieomschijving


Over Nedap


Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111