Firmware (FW) Engineer

Nedap zoekt een Firmware (FW) Engineer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je komt te werken in het R&D Devices team van onze marktgroep. Dit is een multidisciplinair team dat bestaat uit firmware, hardware en mechanical engineers. Ieder werkt vanuit zijn eigen expertise samen om state-of- the-art producten te leveren en onderhoud. Met als doel om de problemen van onze klanten op te lossen. Creativiteit, passie en een proactieve houding worden gewaardeerd.

Functievereisten

Vereiste ervaringen en skills


Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van embedded software/systems. Een aantal jaren werkervaring is een pre. Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Je bent in staat om op basis van functionele eisen, uiteindelijk goed werkend product op te leveren.
  • Je bent een uitstekende C programmeur en bekend met real-time gedrag.
  • Affiniteit met elektronica en je kunt de juiste informatie uit een datasheet halen.
  • Kennis van- of interesse in embedded Linux en security
  • Overtuigingskracht, creatief en proactief
  • Tot slot haal je voldoening in het leveren van kwaliteitswerk en je vindt het belangrijk om je te blijven ontwikkelen en verdiepen.

Aanbod

Ons aanbod


Wij geloven er in dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, als wij ze voorzien in de beste werkomgeving. Nedap zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je functie op de beste manier uit te oefenen. Dat betekent dat je, naast goede arbeidsvoorwaarden, de vrijheid krijgt om je tijd zo in te richten als je zelf nodig acht.   


Wat jij krijgt als Firmware Engineer:  


  • Een dertiende maand, winstdeling en een aantrekkelijk pensioen; 
  • Een goede werk/prive balans. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid;  
  • We investeren in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel. 

Bedrijfsprofiel Nedap

Organisatieomschijving

Welkom bij Nedap. Wij hebben een passie voor technologie en hoe het mensen kan helpen gelukkiger en succesvoller te worden in hun professionele leven. Het leven leert ons veel over mensen. En dat inspireert ons om hardware en software oplossingen te creƫren die echte waarde hebben. Wij noemen dit: Technology for Life. Dat is ons doel en het drijft ons in alles wat we doen. Om technologie zo te ontwikkelen dat het een tastbare impact heeft op het professionele leven van mensen is een mensgerichte aanpak nodig, met respect voor mensen en voor onze planeet.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111