Interaction Designer

Nedap is op zoek naar een Interaction Designer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Ons startup team Security Atlas is gericht op innovatie in de security markt en wij zijn op zoek naar een Interaction Designer die dat samen met ons tot een succes gaat maken. Je houdt je bezig met online applicaties die Security Managers van grote organisaties (meer dan 10.000 medewerkers) gebruiken voor het maken van digitale gebouwmodellen en het organiseren van de toegangscontrole op de werkplek: wie mag waar wanneer naar binnen en waarom? Deze applicaties integreren met bestaande toegangscontrolesystemen en identity providers. 


Momenteel zijn wij druk bezig met het ontwikkelen en implementeren van het MVP voor en samen met een cocreatie partner in Denemarken. 


Hoe ziet jouw week eruit? 

 • Dagelijkse standup; 
 • Ontwerpsessies in wisselende samenstelling om een specificatie of ontwerp te maken; 
 • Elke twee weken een sprintplanning en –oplevering; 
 • Opzetten en toepassen van design systems; 
 • Je werkt veel samen met de software developers en ondersteunt hen in de implementatie van jouw 
 • ontwerpen; 
 • Door het goed begrijpen van de gebruikersbehoefte, maak jij de vertaling naar passende user flows, GUI en gebruikservaring. En je test deze met de gebruikers;
 • Vanuit een architectenrol weet jij de vertaling te maken naar duidelijke ontwerpbeslissingen. 


In onze dagelijkse workflow gebruiken wij Gitlab, Figma en Confluence. 

Functievereisten

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting ontwerpen (Industrial Design, Interaction Design) en tenminste 3 jaar relevante werkervaring.  


Verder herken je jezelf in het volgende:  

 • Je bent communicatief sterk; 
 • Je kunt complexe puzzels leggen om tot de essentie en juiste gebruikservaring te komen; 
 • Je bent nieuwsgierig en durft te experimenteren met ontwerpconcepten; 
 • Je hebt uitstekende grafische vaardigheden en blijft op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen in je vakgebied. 


Een goede match met het team en je overige collega’s is voor ons doorslaggevend. Je bent in staat je collega’s, onze gebruikers en andere stakeholders te begrijpen. We zoeken iemand die actief met ons wil meedenken om onze doelen te realiseren en daarbij niet bang is om te innoveren en al doende met elkaar de beste oplossing te vinden.  


Heb jij zin om nieuwe technologie bruikbaar te maken in een product en durf je de verantwoordelijkheid te dragen voor jouw keuzes? Kom dan een keer met ons kennismaken! 


Goed om te weten: Wij werken hybride. Thuis werken is zeker mogelijk, maar we werken ook een aantal dagen per week samen op kantoor.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

Nedap is een beursgenoteerde multinational met een rijke historie in security. We zijn technologisch leider in deze branche en vanuit die expertise is er een startup opgericht. Dit maakt dat er voldoende financiële mogelijkheden zijn en er rijke ervaring is, maar ook dat Security Atlas de flexibiliteit en ondernemerschap van een startup heeft.  


Binnen Security Atlas zal je zal deel gaan uitmaken van een software ontwikkelteam, bestaande uit een systeem architect, infra-specialist, onderzoeker en een aantal gepassioneerde front-end en back-end ontwikkelaars. Daarnaast is er een product manager en zijn er commerçanten die zich bezighouden met business development en sales. 


We hechten grote waarde aan de onderlinge verhoudingen in het team en vinden goede en duidelijke communicatie, samenwerken en gezelligheid belangrijk. We onderhouden een no-blame cultuur en werken altijd vooruit. Zo gaan we meermaals per dag met een nieuwe versie naar productie!  


Over Nedap

Het team is jong en dynamisch en is zichzelf continu aan het verbeteren. Er is volop ruimte voor eigen initiatief. Als onderdeel van het team zul je ook betrokken worden bij de vorming van onze richting in de markt. Bijvoorbeeld door bij te dragen aan experimenten waarmee we ideeën en oplossingen toetsen met de markt. 


Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111