Developer Zorgtechnologie

Maak jij onze nieuwe technologie er klaar voor om grote impact in de Nederlandse gezondheidszorg te maken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Voor het Innovatieteam van Nedap Healthcare zijn wij op zoek naar een software developer met interesse in Internet of Things, schaalbaarheid en user experience. We werken met Kotlin en IoT protocollen.


Als developer bij Nedap Healthcare ga je aan de slag met het doorontwikkelen van ons slimme hulpmiddel voor mensen met dementie. Het product is al op de markt en heeft bewezen waarde te hebben, maar nu is het tijd om op te schalen en de software verder te ontwikkelen. Jij zult een belangrijke rol spelen bij het vergroten van de schaalbaarheid en het uitbreiden van de functionaliteit.

Functievereisten

Vereiste ervaringen en skills


We zoeken iemand met interesse in slimme apparaten en de software daar omheen, die in staat is om elk aspect van de software onder de loep te nemen en aan te pakken. Je gaat aan de slag met het optimaliseren van ons IoT protocol, het implementeren van kwaliteitsprocessen en het bouwen van tooling voor onze supportcollega's. Daarnaast werk je aan nieuwe functionaliteit waarmee je het hulpmiddel nog beter aan laat sluiten bij de huidige en nieuwe doelgroepen. Als laatste sta je in contact met onze (eind)gebruikers en help je hen om het product goed te gebruiken.


Aanbod

Ons aanbod


Wij geloven er in dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, als wij ze voorzien in de beste werkomgeving. Nedap zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je functie op de beste manier uit te oefenen. Dat betekent dat je, naast goede arbeidsvoorwaarden, de vrijheid krijgt om je tijd zo in te richten als je zelf nodig acht.   


  


Wat jij krijgt als Software Engineer:  


 


Een dertiende maand, winstdeling en een aantrekkelijk pensioen; 

Een goede werk/prive balans. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid;  

We investeren in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.  

Bedrijfsprofiel Nedap

Organisatieomschijving

Over Nedap Healthcare


Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111