Nedap University 2023

Ben jij een bèta-talent en wil jij door middel van het ontwikkelen van software positief bijdragen aan het dagelijks leven van mensen? Meld je dan nu aan voor de Nedap University! Zij zoeken bijna of net afgestudeerde WO-bètastudenten die hun achtergrond graag willen upgraden met programmeerskills. Programmeren is in deze tijd namelijk een zeer waardevolle skill waarmee je markten in beweging kunt brengen en je écht impact kunt maken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Nedap University is een inhouse opleidingsprogramma waarin je binnen 1,5 jaar opgeleid wordt tot software developer. In november 2023 zal de negende lichting starten. De meest talentvolle bèta-academici krijgen dan de kans om zowel studie als werk te combineren in een opleiding tot software developer. Rond je de opleiding met succes af? Dan heb jij het fundament gelegd voor een carrière als software ontwikkelaar en staat je een vaste aanstelling bij één van onze marktgroepen te wachten!


Jouw team

Gemiddeld volg je drie dagen per week colleges aan de Universiteit Twente om de theoretische basis achter het software ontwikkelen te leren. De overige twee dagen werk je bij één van onze marktgroepen aan het ontwikkelen van software. Hierdoor kun je de geleerde theorie gelijk toepassen in de praktijk. Vanaf de start van Nedap University wordt je gelijk gezien als een volwaardig lid van het team waarin je werkt. Je bent net zoals je collega's een medewerker die meedenkt, meedoet en meebeslist.

Functievereisten

Wij zoeken enthousiaste academici die:

  • niet langer dan twee jaar afgestudeerd zijn;
  • affiniteit hebben met software ontwikkelen;
  • goed met vrijheid en verantwoordelijkheid om kunnen gaan;
  • het leuk vinden om gemiddeld drie dagen per week colleges te volgen en twee dagen per week mee te werken aan de ontwikkeling van onze producten;
  • ambitieus zijn en niet bang zijn om in het diepe te springen!

Aanbod

Als talent van de Nedap University heb je een betaalde baan bij één van onze marktgroepen. Tijdens het volgen van je opleiding, krijg je dus salaris, vakantiegeld, een 13e maand, winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Je volgt een gedegen opleiding tot software ontwikkelaar met certificaten van de Universiteit Twente voor de behaalde modules. Verder krijg je vanuit Nedap een coach die je gedurende deze 1,5 jaar begeleidt en kijken we graag met je mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111