Agricultural Engineer

Ben jij nieuwsgierig van aard, kun je snel zelfstandig tests opzetten en wil jij van je hobby je werk maken? Dan is Nedap op zoek naar jou! Als Agricultural Engineer ga jij namelijk met super geavanceerde sensoren en hardware het veld in om te bepalen of de producten aan alle gestelde eisen voldoen. Het doel? Ervoor zorgen dat ze gewaardeerd worden door melkveehouders over de gehele wereld! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Binnen deze functie werk je mee aan de ontwikkeling van nieuwe producten die de melkveehouderij naar een hoger niveau brengen op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie en kwaliteit. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van testplannen, het ontwerpen van testopstellingen en het zorgdragen voor de uitvoering ervan. Je gaat geregeld op pad om nieuwe testen op te starten of om lopende testen te monitoren. Deze tests voer je uit op ons hoofdkantoor in Groenlo of op locatie bij onze testbedrijven, die veelal gevestigd zijn rondom Groenlo of elders in de Achterhoek. 


Verder houd je je ook bezig met uitvoeren van analyses om onderbouwde testresultaten op te leveren, welke als input dienen voor door te voeren verbeteringen of uiteindelijk de vrijgave van producten. Je vindt het daarom leuk om uit te zoeken hoe iets werkt en haalt feedback op bij onze klanten – de veehouders. Je bent niet bang om fouten te maken omdat je weet dat je hier van leert! Ook als iets niet werkt, laat jij je niet uit het veld slaan en ga je op zoek naar een oplossing. 


Jouw team

Als Agricultural Engineer word je onderdeel van een multidisciplinair team dat samenwerkt aan verschillende producten. Word jij onderdeel van ons team? Dan werk je samen met o.a. mechanical engineers, hardware engineers, firmware engineers, data scientists en een product owner. Wij werken agile en hebben vaak tweewekelijkse sprints.

Functievereisten

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die zijn carrière een kick-start wil geven. Daarnaast herken jij jezelf in de onderstaande punten:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde WO-opleiding in de richting van Biosystems Engineering;
  • Je hebt ervaring met en kennis van data analyse;
  • Je bent analytisch sterk en kunt agile werken;
  • Je beheerst zowel de Engelse als Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Wanneer je affiniteit hebt met de agrarische sector is dat een pré.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Bij Nedap Livestock Management helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creëren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111