Senior HR Business Partner

Nedap is op zoek naar een Senior HR Business Partner. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Het onderscheidende vermogen van Nedap zijn de mensen, de cultuur en ons perspectief op leiderschap. Het is daarom essentieel dat we blijven investeren in de mensen. HR speelt daarin een belangrijke rol. Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een Senior HR Business Partner. Je bent HR Business Partner van de businessunit Healthcare waar je bezig bent met het ontwikkelen en uitvoeren van de HR strategie. Daarbij kijk, luister en anticipeer je binnen deze business unit, omdat datgene te doen dat mensen helpt hun werk goed te doen.


De Business Unit Healthcare maakt slimme oplossingen voor zorginstellingen om ervoor te zorgen dat zorgmedewerkers zo veel mogelijk met zorg bezig zijn en zo min mogelijk met administratie. De groep is hierin erg succesvol en sterk gegroeid in de afgelopen jaren. Zowel in klanten als in collega's. In deze fase is op verschillende vlakken ruimte om te professionaliseren, waaronder de employee journey en experience van onze collega's. Van begin af aan hoe iemand bij Nedap Healthcare zijn eerste stappen zet tot hoe hij of zij zich kan door ontwikkelen binnen de groep. Maar ook dat iemand tevreden met pensioen gaat en terugkijkt op een fantastische carrière vol trots.


Je focus als Senior HR Business Partner zal komen te liggen op een stuk verandermanagement binnen de businessunit Healthcare. Daarnaast zorg je samen met jouw HR-collega’s ervoor dat HR van juiste toegevoegde waarde is door aan de slag te gaan met de strategie en deze uit te rollen.  


Verantwoordelijkheden die bij deze rol horen zijn:  

  • Sparringpartner van de managing directors, captains en medewerkers van de businessunit Healthcare over hoe verdere groei en ontwikkeling wordt gerealiseerd en op het gebied van HR gerelateerde vraagstukken;
  • Het ontwikkelen en uitvoeren van de HR-strategie en HR uitgangspunten samen met de businessunit en/of andere HR Business Partners; 
  • Vertaling maken van de strategic story, doelstellingen van de businessunit naar HR gerelateerde activiteiten met als gedachtegoed onze visie op mens, cultuur en leiderschap;  
  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van HR-activiteiten en vertaalt dit vervolgens naar de medewerkers en captains in jouw businessunit en teams;
  • Je daagt de managing directors en captains uit het goede te doen voor zowel de medewerkers en de business;  
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de managing directors, captains en medewerkers over HR gerelateerde zaken; 
  • Binnen de businessunit ben je de verbinder tussen de captains, coaches, People development en Employee happiness.  


Jouw team

Als Senior HR Business Partner ben jij onderdeel van het Team HR Business Partner team; bestaande uit twee HR Business Partners met elk eigen businessunits en een HR medewerker die de HR Business Partners administratief ondersteunt. Je zal daarnaast nauw samenwerken met de twee andere pijlers binnen HR, namelijk Recruitment en People Development.  Naast dat je samenwerkt met HR, zal je intensief gaan samenwerken met de Businessunit Healthcare.

Functievereisten

Je bent een daadkrachtige en overtuigende Senior HR Business partner die sterk in zijn/haar schoenen staat om de medewerkers, captains en managing directors mee te nemen in de verandering die ze in zijn gegaan. Je houdt van veel afwisseling en snel schakelen. Als Senior HR Business Partner wil je zoveel mogelijk van je business weten om de juiste toegevoegde waarde te kunnen leveren. Je bent kritisch, neemt initiatieven en je durft de discussie aan te gaan over HR-gerelateerde onderwerpen.


Verder heb je ook:  

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Human Resource management;
  • Minimaal 7 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal. 

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Jij bepaalt zelf waarin jij je wilt ontwikkelen, wij kennen hiervoor geen vaste potjes. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111