Senior Business Developer iD Cloud Supply Chain

Nedap is op zoek naar een Senior Business Developer iD Cloud Supply Chain


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Nedap ID Cloud is ons software-platform dat inzicht geeft op itemniveau; het maakt het mogelijk een product in het gehele proces te volgen. Onze oplossing helpt Retailers over de hele wereld om de beschikbaarheid van hun producten via verschillende kanalen en vanuit distributiecentra tot bij de eindklant te managen.


De technologie die we hiervoor gebruiken is RFID, deze techniek brengt het gehele proces van het product feilloos in kaart. Van het fabriceren van het product, tot de supply chain van de retailer tot de eindbestemming; de klant!


We gaan ons Business Development team uitbreiden! De focus ligt op de supply chain kant van ID Cloud; hier wordt de RFID-technologie in productie- en distributiecentra gebruikt om zowel de efficiëntie en nauwkeurigheid in processen te verhogen.


Als Senior Business Developer ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van retailers, om hen uiteindelijk om te zetten in tevreden klanten voor ons platform. Jij zorgt ervoor dat zij enthousiast zijn en uiteindelijk onze software ook aanbevelen bij andere potentiële klanten! Je bent een bruggenbouwer tussen techniek en commercie en maakt de vertaalslag naar de voor klanten begrijpbare taal en werkbare/schaalbare oplossingen. Je zal in deze functie zowel strategisch als tactisch werken.


Een alomvattende functie, voorbeelden van concrete werkzaamheden zijn:


 • Input verzamelen uit de markt;
 • Het testen van oplossingen bij internationale klanten;
 • Het doen van onderhandelingen;
 • Het sluiten van deals;
 • Het begeleiden van projecten;
 • De stap maken van pilotprojecten naar concrete roll-outs.

Functievereisten

Jij bent een echte pionier! Je bent zelfstartend en vind het prettig om werkzaam te zijn in een functie waarin nog niet alles gekaderd is. Je bent nieuwsgierig naar de markt en haalt niet alleen energie uit het resultaat, maar ook de weg hiernaartoe. Daarnaast vind je reizen voor je werk geen probleem; je zal in deze functie één a twee keer per maand op reis zijn.


Daarnaast herken jij je in het volgende:


 • Een afgeronde HBO of/en WO opleiding, met voorkeur in Bedrijfskunde/Technologie;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een Technologie/software omgeving;
 • Ervaring met het conceptueel verkopen van software oplossingen;
 • Goede beheersing van de Engelse taal;
 • Kennis van de Automatische Identificatie industrie (barcode en/of RFID) en/of logistiek/distributie in kleding is een pré.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo bepaal jij je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou alle middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand en een winstuitkering. Deze laatste kan aangewend worden tot het verkrijgen van aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel en hoe we die kunnen ontplooien.


Bedrijfsprofiel Nedap

Het multidisciplinaire team is op dit moment nog klein. Je kan daarom een grote invloed uitoefenen op het succes en de groei van het platform. Gelukkig hebben we ondersteuning vanuit de vele disciplines die Nedap kent, en willen we daarmee het team verder laten groeien. We zien je graag op ons vriendelijke en open kantoor in Groenlo, maar uiteindelijk beslis jij zelf hoe je werkt. Hier op kantoor staat in ieder geval altijd een goede bak koffie op je te wachten.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111