Key Account Manager Genetica

Wil jij een positieve impact hebben op de internationale veehouderij sector? Geloof jij dat technologie een duurzame bijdrage kan leveren aan het verbeteren van het leven op de boerderij; voor zowel dier als mens? Wil jij werken bij een leidende wereldspeler op het gebied van dierherkenning, individueel koemonitoring en -management? Wil jij bouwen aan sterke relaties met onze internationale Business Partners en ben je een kei in het uitwerken van de juiste strategie om samen met deze partners de verkoop van onze slimme en bewezen technologische oplossingen te laten groeien? Dan is deze functie van Nedap, jou wellicht op het lijf geschreven.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jouw voornaamste taak is het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van de accountstrategie voor een of meer belangrijke accounts in de internationale veeverbetering. Je werkt nauw samen met de andere leden van het Account Management team en de Area teams om de accountstrategie├źn wereldwijd uit te voeren en zo onze Business Partners op een proactieve manier te ondersteunen en samen de verkoop te laten groeien. Je bent de schakel tussen Nedap en onze Business Partner organisatie. Naast het onderhouden van hechte relaties, smeed je (nieuwe) verbindingen tussen beide organisaties op alle relevante disciplines, gericht op groei en uitbreiding van onze business. Deze unieke en impactvolle functie is ideaal voor iemand met ervaring in de melkveehouderij en een bewezen track-record in het opbouwen van sterke en duurzame relaties.


Extra verantwoordelijkheden:


 • Ontwikkelen van de accountstrategie en committeren aan en leveren van verkoopdoelstellingen;
 • Uitvoeren van het accountplan in de regio's in samenwerking met de Area teams;
 • Samenwerken met en opereren als een belangrijk lid van het Global Sales team;
 • Onderzoeken en op de hoogte blijven van opkomende trends om nieuwe oplossingen aan te bevelen die direct verband houden met (regionale) eindgebruikersvereisten;
 • Een solide relatie opbouwen met de belangrijkste externe en interne stakeholders, zoals Product Management en Application Support;
 • Presenteren van zorgvuldig geschetste zakelijke kansen aan het management. 

Functievereisten

 • Zeer gemotiveerde zelfstarter met een drive om de melkveehouderij te ondersteunen met state-of-the-art technologie;
 • HBO-/WO-opleiding (bij voorkeur een focus in landbouwwetenschappen en/of bedrijfswetenschappen);
 • Je hebt enkele jaren relevante ervaring in (internationale) verkoop of business development;
 • Je bent in staat effectieve relaties op te bouwen, zowel extern als intern op verschillende niveaus;
 • Achtergrond/kennis van gangbare concepten, praktijken, procedures en economische drijfveren in de melkveehouderij;
 • Betrouwbaar - iemand die zakelijke integriteit begrijpt en naleeft;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal, een derde taal is een pre;
 • Bereidheid om regelmatig internationaal te reizen (ten minste 30% van de tijd). 

Aanbod

Je krijgt alle ruimte om uit te blinken, zowel letterlijk als figuurlijk (en we verwachten ook dat je er iets mee doet). We bieden een energieke omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar het leuk is om te werken. Je krijgt veel vrijheid om het verschil te maken in de melkveehouderij. Dat vraagt dus ook om een 'can do' mentaliteit en volledige openheid naar de organisatie. Wij geloven in de kracht van idee├źn en de energie van individueel initiatief. Dit is het fundament waarop onze hele organisatie is gebouwd. Wij bieden de mogelijkheid om deel uit te maken van een zeer succesvolle, groeiende, marktleidende organisatie met een sterke missie en waarden.


Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Jij bepaalt zelf waarin jij je wilt ontwikkelen, wij kennen hiervoor geen vaste potjes. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Je maakt deel uit van een gepassioneerd, gemotiveerd en professioneel wereldwijd team en draagt bij aan onze wereldwijde strategie om marktleider te worden op het gebied van Koemonitoring en -management binnen de melkveehouderij. Je werkt nauw samen met een dynamisch en internationaal team bestaande uit collega's van marketing, product management, business development en application support. Je rapporteert aan de Sales Director Genetica.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111