IT Recruiter

Nedap is op zoek naar een IT Recruiter

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Recruiter ben je in veel gevallen bepalend voor de groei van onze marktgroepen. Aan de hand van de jaarlijkse forecast bepalen we kritische doelgroepen, op basis waarvan jij de wervingsstrategiën voor jouw marktgroep bepaalt. Samen met Employer Branding en Talent Sourcing weet je tijdig vacatures in te vullen. Jij voert de regie en faciliteert als belangrijke sparring partner voor onze captains de besluitvorming over instroom van talent.


Jouw tech stack: LinkedIn Recruiter, Connexys, GIANT Dashboard, iPhone, HP of Apple laptop


Top 3 verantwoordelijkheden:


  • Spotten van talent; door middel van creatieve acties en searches weet je schaars IT talent, zoals Developers, DevOps Engineers en Data Scientists aan je te binden. Wil je op een event staan, bedenk je een creatieve InMail, of ga je voor een gave social campagne?
  • Adviseren; captains en marktgroepleiders (on)gevraagd adviseren bij wervings- en selectievraagstukken.
  • Coördineren; jij zet de lijnen uit en weet hoe je de klus klaart. Schakelen met Employer Branding, Sourcing, de Captains en externe partners – jij zet je hele netwerk in om tot invulling van vacatures te komen. 

Functievereisten

Wij geloven dat succesvolle Recruiters sterke business partners zijn. Jij weet op basis van data de juiste argumenten aan te dragen voor beslissingen en op basis van relatie weet je zowel kandidaten als managers te overtuigen van de juiste match. Als vertegenwoordiger draag jij het werkgeversmerk Nedap uit en met de juiste kennis van de arbeidsmarkt, weet je effectief het juiste talent te bereiken.


  • Je beschikt over een HBO / WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in het Werven en Selecteren van IT / Tech kandidaten.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. 

Aanbod

Wij faciliteren jou in de beste werkcondities, zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn. We geloven er namelijk in dat je dan ook de meeste toegevoegde waarde kan brengen vanuit je functie. Naast een aantrekkelijk salaris, zal je de vrijheid ervaren om de regie te voeren over je eigen agenda, hoe, wanneer en waar je werkt.


Een greep uit de arbeidsvoorwaarden voor de functie van IT Recruiter:


  • Afhankelijk van je ervaring zal je tot maximaal € 5.000 bruto per maand verdienen, gebaseerd op een werkweek van 38 uur.
  • Naast 8% vakantiegeld biedt Nedap een 13e maand, een jaarlijkse bonus, een winstdelingsregeling en een aantrekkelijke pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.
  • Ongelimiteerde kansen om jezelf verder te ontwikkelen; trainingen, coaching, uitdagende projecten. Samen professionaliseren we Recruitment!

Bedrijfsprofiel Nedap

Bij Nedap krijg je de kans om echt iets te veranderen, in jouw leven en dat van andere mensen. Wij maken geen anonieme producten maar oplossingen die ervoor zorgen dat iedereen met meer plezier en succes kan werken.


“Op een creatieve manier nieuwe wegen verkennen en bewandelen, om het juiste IT talent binnen te halen bij Nedap. Hierin ben jij helemaal vrij!”


Het recruitmentteam is onderdeel van het HR team binnen Nedap en bestaat uit corporate recruiters en campus recruiters op het gebied van business & IT, talent sourcers, een recruitment assistent, een employer branding specialist en manager recruitment. Het team is continu bezig met het professionaliseren van de eigen discipline en werkt aan diverse projecten die bijdragen aan het verder uitbouwen hiervan. Denk aan het ontwikkelen van campagnes, data-driven recruitment en het in kaart brengen van onze verschillende doelgroepen. Als IT Recruiter krijgt je persoonlijke ontwikkeling dus een mooie boost!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111