Commercial Graduate Program 2023

Ben jij een recent afgestudeerde bachelor- of masterstudent met een commerciële achtergrond en heb je een drive om succesvol te worden in sales? Dan is het Nedap Commercial Graduate Program precies wat jij nodig hebt om je carrière een kick-start te geven!Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Tijdens het 12 maanden durende Nedap Commercial Graduate Program leer je alles wat je moet weten over de wereldwijde retailmarkt, onze technologische oplossingen en strategische sales. Je krijgt de kans om praktische ervaring op te doen als sales professional binnen een internationaal hightechbedrijf. Als trainee werk je samen met een van onze commerciële professionals en ondersteun je hun commerciële activiteitenvoor merken als Under Armour, Scotch & Soda, G-Star, PVH, SuperDry, Foot Locker en H&M. Denk hierbij dan aan het voorbereiden van presentaties, het faciliteren van demonstraties, en bijvoorbeeld in-store bezoeken en demo’s. Verder zullen o.a. thema’s als prospecting, sales training en persoonlijke ontwikkeling centraal staan gedurende deze 12 maanden. 

Functievereisten

Voor dit programma zijn wij op zoek naar een recent afgestudeerde masterstudent of bachelorstudent met een commerciële en/of business gerelateerde studieachtergrond. Je bent gedreven om te leren en staat open voor coaching en feedback. Je hebt interesse in de Retail sector en vind technologie interessant. Verder herken jij jezelf in onderstaande punten:


  • Je spreekt vloeiend Engels. Mocht je daarnaast een andere taal spreken zoals Nederlands, Duits, Italiaans, Spaans en/of Frans dan is dat een pré;
  • Je hebt de wil en drive om succesvol te zijn en een sales professional te worden;
  • Je hebt een sterk agile leervermogen met een groeimindset: 
  • Je bent in staat en zelfverzekerd om (potentiële) klanten uit te dagen;
  • Je bent intrinsiek nieuwsgierig (wil het 'uitzoeken'). 

Aanbod

Als talent van het Commercial Graduate Program heb je een betaalde baan bij één van onze marktgroepen. Tijdens het volgen van het programma krijg je dus, naast intensieve begeleiding, ook salaris, vakantiegeld, een 13e maand, winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! 


Nadat je een jaar succesvol hebt meegedraaid in ons Commercial Graduate Program, ben je opgeleid tot een van onze wereldwijde commerciële professionals. Je zult onderdeel blijven van het Retail sales team. Vanaf nu voer je zelfstandig strategische consultatieve verkoopgesprekken met toonaangevende retailers en merken over de hele wereld en/of ben je verantwoordelijk voor een specifieke geografische regio en/of waardepropositie.

Bedrijfsprofiel Nedap

Als Commercial Graduate trainee zul je onderdeel worden van het sales team binnen onze marktgroep Retail. Dit team bestaat uit gedreven sales professionals die internationaal opereren vanuit zowel ons hoofdkantoor als vanuit onze focus markten verspreid over EMEA & Noord-Amerika. De consultatieve sales approach binnen Nedap Retail is team gedreven en strategische accounts worden gezamenlijk opgepakt. Dit betekent ook dat het team veel heeft aan elkaars marktkennis en manier van werken. Ervaringen en perspectieven worden dan ook op frequente basis met elkaar gedeeld.


We beseffen dat coaching en ondersteuning in dit leertraject van cruciaal belang zijn voor de ontwikkeling en ontplooiing van jouw talent. Daarom krijg je gedurende het programma dagelijkse ondersteuning van een van onze internationale sales professionals, hij/zij wordt jouw buddy. Dit is een tweerichtingsrelatie waarbij je de sales professional assisteert en in ruil daarvoor word je gecoacht en ondersteund in je dagelijkse activiteiten. Daarnaast is er ook een algemene programmaleider die ervoor zorgt dat de groep samenkomt om te leren, te reflecteren en feedback te geven.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111