Technisch Projectleider

Nedap is op zoek naar een Technisch Projectleider. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Voor de afdeling Test & Meetmiddelen (T&M) zijn we op zoek naar een hands-on Technisch Projectleider die een leidende rol neemt in de ontwikkeling van de testsystemen en testopstellingen, preventieve onderhoudsactiviteiten, kalibraties, wijzigingen en het oplossen van problemen.


Binnen Nedap ontwikkelt, bouwt en onderhoudt de afdeling T&M State of the art test- en meetapparatuur voor de productie van Nedap producten voor diverse marktgroepen. Op basis van R&D specificaties maken wij Functionele Testers, End of Line testers en Burn-in systemen. De ontwikkelingsinspanning bestaat uit zowel software als hardware ontwikkeling en varieert van specifiek ontwikkelde tafeltesters tot universele testsystemen voor gebruik met zelf ontwikkelde testen. De T&M inspanning begint tijdens het creatieve proces van R&D en gaat door gedurende de gehele levenscyclus van het product.


Jouw verantwoordelijkheden als Technisch Projectleider:

 • Je fungeert als contactpersoon voor de marktgroepen, van nieuwe projectaanvragen, lopende planning, technische reviews tot R&D projectondersteuning;
 • Je fungeert als contactpersoon voor de introductie van kalibratie en onderhoud van de Nedap testapparatuur bij onze buitenlandse productiepartners (EMS);
 • Je bent verantwoordelijk voor de projectplanning; zo ondersteun je het team ook bij de inkoop, kalibratie en onderhoudsco├Ârdinatie;
 • Je bent verantwoordelijk voor de kostprijscalculatie en kostprijsbewaking;
 • Je bent verantwoordelijk voor de overdracht van de productie- en testapparatuur naar onze EMS partners;
 • Je biedt ondersteuning en assisteert bij het opstellen van specificaties en het beoordelen van die van anderen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de teststrategie en gekozen concepten over de verschillende marktgroepen en ontwikkelingspartners;
 • Je bent in staat om technische en operationele beslissingen te nemen die de operaties be├»nvloeden.

Functievereisten

Als Technisch Projectleider ben jij de aanjager die van aanpakken weet. Jij bent een creatieve en georganiseerde communicator die in structuren kan denken en project kan opzetten. Je bent resultaatgericht, stressbestendig en een doorzetter.


Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in de elektronica en/of techniek als bijvoorbeeld (Lead) Ontwikkelaar, Technisch Projectleider of Projectmanager;
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Verder ben je minimaal 32 uur beschikbaar en verwachten wij dat je circa 3 dagen per week op ons kantoor in Groenlo aanwezig bent. Je zult af en toe naar nieuwe buitenlandse productiepartners moeten reizen. Dit zal een aantal keren per jaar zijn.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Over Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.


Jouw team

Het team bestaat uit een groep professionals die allen een gedegen achtergrond en uitgebreide ervaring hebben. De huidige projecten voor de marktgroepen vallen onder de verantwoordelijkheid van twee projectleiders. Er is een ruime periode om ingewerkt te worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111