Teamcoach Product Development Location

Nedap is op zoek naar een Teamcoach Product Development Location. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jij bent als Teamcoach Product Development binnen Livestock Management verantwoordelijk voor de medewerkers (20+) in de teams binnen de R&D afdeling. Jij houdt je bezig met het coachen en ontwikkelen van deze professionals. Daarnaast denk en werk je mee om de Way of Working van de product developement afdeling steeds te verbeteren.


People coach & Workforce management

Het is jouw taak om het beste uit de mensen en de teams te halen. Dit betekent coaching op persoonlijk en professioneel vlak. Aandacht hebben voor het individu is hierbij erg belangrijk. Daarnaast is ook het business wise optimaal organiseren van de teams voor jou belangrijk. Samen met je collega Captains ben je een belangrijke schakel in het stuk verandermanagement. Namelijk het implementeren van de nieuwe “Livestock Management Way of Working”.

Functievereisten

Het is belangrijk dat jij goed aandacht hebt voor jouw teams en jouw mensen. Jij kunt goed verhoudingen binnen teams aanvoelen en gevoelens van mensen signaleren. Daarnaast ben


jij communicatief sterk en kun jij iets overbrengen op de mensen zowel op persoonlijk als strategisch vlak. Je stimuleert zelfsturing binnen de teams. En natuurlijk als Captain Product Development neem jij het voortouw in het bewandelen van nieuwe paden. Je hebt een duidelijk visie hoe invulling te geven aan de rol van Teamcoach Product Development.


Daarnaast herken jij je in het volgende:

  • Jij hebt meerdere jaren ervaring met het aansturen/coachen van medewerkers/teams als bijvoorbeeld team lead, projectleider, agile coach of change manager;
  • Je hebt ervaring binnen of sterke affiniteit met de techbranche;
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift en bij voorkeur de Nederlandse taal.
  • Ervaring hebben met de Livestock branche is een pre, maar niet vereist of nodig;

Je bent 32-38 uur beschikbaar en bereidt om vier dagen in de week in Groenlo op kantoor te zijn.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Over Nedap Livestock Management

Bij Nedap Livestock Management helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creëren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.


Jouw team

Jouw team is multidisciplinair opgezet en bestaat uit de disciplines die nodig zijn om het product te ontwerpen, ontwikkelen en testen om zo als team het product tot de eindstreep te kunnen trekken. De Product Owner voorziet het team van de functionele wensen die nodig zijn om de Livestock Management visie te behalen. Elk team binnen Livestock Management speelt een belangrijke rol in het automatiseren van de boerderij. Dit kan van het aansturen van hardware processen tot het inzichtelijk maken van resultaten op management niveau zijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111