Supply & Inventory Planner

Nedap is op zoek naar een Supply & Inventory Planner. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Supply & Inventory Planner ben je verantwoordelijk voor de salesforecast, voorraad, beschikbaarheid en afroep van productieorders en ben je direct in contact met de internationale leveranciers en klanten van Nedap Light. Nedap Light Controls is een van de oudste marktgroepen binnen de Nedap organisatie. De belangrijkste toepassing van de UV lamp drivers van Nedap Light Controls is de desinfectie van water. UV-desinfectie wordt algemeen erkend als een van de meest efficiënte methoden voor het verwijderen van micro-organismen uit water, en Nedap's UV-drivers bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing voor deze toepassing. Daarnaast worden de UV-drivers van Nedap Light Controls ook toegepast voor uitharding bij digitale prints en coating. UV-harsen worden gebruikt voor digitale prints en coating om de print of coating sneller te laten uitharden en om een betere bescherming te bieden tegen verkleuring en weersinvloeden. Nedap's UV-drivers zorgen voor een efficiënte en constante uitharding, waardoor de kwaliteit van de print of coating wordt verbeterd.


Wat ga je precies doen?

 • Je zorgt in een complexe omgeving dat de juiste voorraad beschikbaar is;
 • Je hebt contact met onze internationale sales organisatie om een accurate forecast te krijgen en goed op de hoogte te zijn van komende projecten; 
 • Je zorgt voor optimale instellingen in ons ERP systeem zodat we de juiste bestellingen doen;
 • Je hebt contact met de leveranciers over leveringen, prijzen, prognoses en liabilities;
 • Je hebt inzicht en neemt tijdig acties om overtollige voorraad te voorkomen.

Functievereisten

Een enthousiaste kandidaat die zich herkent in het onderstaande:

 • Een afgeronde hbo of universitaire opleiding op gebied van Bedrijfskunde of soortgelijk;
 • Minimaal 5 jaar succesvol geweest in een Supply Chain functie in een internationale werkomgeving;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Goede kennis van ERP systemen (bij voorkeur NAV of Dynamics) en Microsoft Office (Excel, PowerBI);
 • Analytisch en commercieel denkvermogen;
 • Besluitvaardig en oplossingsgericht;
 • Proactief en je durft je verantwoordelijkheid te nemen.

Aanbod

Binnen je rol als Supply & Inventory Planner krijg je de kans om verder te groeien en het verschil te maken door zelf initiatieven te nemen en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Wij zien medewerkers als ondernemers. Dat betekent dat je jouw rol op je eigen manier in gaat vullen. 


Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Jij bepaalt zelf waarin jij je wilt ontwikkelen, wij kennen hiervoor geen vaste potjes. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Over Nedap Light Controls

Met tientallen jaren ervaring in drivertechnologie voor UV-lampen weten we dat technologie alleen werkt als het begint met mensen in gedachten. Daarom werken we nauw samen met UV-professionals om hun uitdagingen, markten en toepassingen te begrijpen. Onze slimme lampdrivertechnologie en softwaretools stellen OEM’s in staat innovatieve UV-behandelings- en desinfectieoplossingen te creëren, waardoor duurzamere bedrijfsprocessen en schonere en veiligere omgevingen worden gerealiseerd.


Jouw team

Als Supply & Inventory Planner ben je onderdeel van het operations team dat werkt voor het cluster van Nedap Light en Nedap Retail. Je werkt nauw samen met collega's uit diverse disciplines zoals Sales en Operations. Ook heb je veelvuldig contact met onze leveranciers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111