Sales Executive Nederland

Nedap is op zoek naar een Sales Executive Nederland


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Ter uitbreiding van ons Sales team zijn wij op zoek naar een Sales Executive Nederland! Dit team richt zich op het ondersteunen en adviseren van klanten en partners bij de implementatie van het AEOS platform voor toegangscontrole, inbraakdetectie en lockermanagementsystemen in de Nederlandse markt. Naast technische experts bestaat het team uit ervaren professionals op het gebied van channel management, consultant management, verkoop- en accountbeheer, implementatie en levering. Meer informatie over Nedap Security Management is te vinden op www.securitymanagement.com.


Als Sales Executive ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het introduceren, promoten en verkopen van onze AEOS-oplossing. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vind en goed is in het opbouwen van relaties met potentiële zakelijke klanten en die verkoopkansen kan signaleren en hierop in kan spelen. Je zal contact hebben met stakeholders op C-niveau of senior niveau, waarbij je voornamelijk klanten zal spreken die gespecialiseerd zijn op het gebied van beveiliging, werkplekdiensten, vastgoed en IT-posities. Je voelt je op je gemak bij het opbouwen van een netwerk van contacten binnen deze domeinen via gevestigde branchespecifieke platforms en via koude acquisitie. Als onderdeel van het Salesteam zul je ook moeten samenwerken met verschillende (internationale) teamleden, afhankelijk van de fase in het verkoopproces.


Als Sales Executive ben je verantwoordelijk voor:


 • Contact met prospects bij zakelijke en overheidsorganisaties in Nederland;
 • Relaties opbouwen en onderhouden met potentiële zakelijke klanten;
 • Presentaties maken en geven die onze AEOS-oplossing tot leven brengen;
 • Klanten adviseren over de relevante beveiligingsbeheeroplossingen in ons portfolio;
 • Een verkoopactiviteitenplan ontwikkelen met duidelijke doelen gericht op zakelijke klanten;
 • Marktontwikkelingen analyseren en feedback geven aan teamleden;
 • Channel en consultantmanagers betrekken om nieuwe klanten binnen te halen;
 • Samenwerken met channel-partners om samen commerciële successen te boeken.

Functievereisten

Je bent een commerciële hunter met een hands-on mentaliteit. Je bent analytisch sterk en denkt in oplossingen. Ook ben je een zelfstarter; je bent doelgericht, geduldig en in staat om een helikopterview aan te nemen.


Daarnaast heb je:


 • HBO en/of WO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in security management of een vergelijkbare industrie zoals IT of enterprise software oplossingen is een pré;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met commerciële trajecten van IT oplossingen in een B2B omgeving;
 • Vaardigheid in het gebruiken van CRM software ter ondersteuning van het sales proces;
 • Ervaring met verkoop via een channel partner is een pré.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.


Bedrijfsprofiel Nedap

Je wordt onderdeel van het Nederlandse salesteam dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van de Nederlandse markt. Deze markt is natuurlijk verbonden met andere landen en markten. Je werkt dan ook samen met zowel Nederlandse al internationale collega’s en binnen zowel sales als de andere expertises, van marketing tot productmanagement om je doelen te bereiken.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111