Inside Sales Specialist

Nedap is op zoek naar een Inside Sales Specialist

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Samen met een internationaal team zorg jij ervoor dat ons bestaande klantenbestand de juiste commerciële tools en ondersteuning ontvangen om keer op keer voor onze oplossingen te kiezen en deze zo veel mogelijk bij hun klanten in te zetten. Hierbij ben je in staat, om door middel van slimme processen operationeel rust te brengen zonder daarbij de unieke kenmerken en behoeftes van onze klanten uit het oog te verliezen.


Omdat deze rol nieuw is binnen de marktgroep Identification Systems zal je in nauw overleg met je collega’s deze rol vorm gaan geven. Hierbij kun je denken aan:


  • Het beheer en onderhoud van het partner portaal en eventuele doorontwikkeling;
  • Het informeren van onze partners over aanpassingen aan het product assortiment;
  • Het ondersteunen van jouw teamleden bij het opzetten van nieuwe initiatieven/campagnes.

Functievereisten

Wij vinden het belangrijk dat je een open collega bent met goede communicatieve vaardigheden. Vanzelfsprekend kijk je verder dan de beschreven werkzaamheden, houd je bij alles wat je doet de behoeften van ons partner netwerk in je achterhoofd en begrijp je het belang van afstemmen met collega’s. Nedap is een platte organisatie, je krijgt veel vrijheid in het plannen van je werk. Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid zijn dus belangrijk. Daarnaast beschik je over de volgende kenmerken:


  • Hbo werk- en denkniveau; 
  • Minimaal 2 jaar werkervaring; 
  • Beheersing van de Engelse taal is een must, Duits is een pre.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Je krijgt dus een gave en veelzijdige rol binnen onze internationale organisatie. Samen met de overige teamleden ben je werkzaam vanuit ons hoofdkantoor in Groenlo (NL) en heb je veel contact met de overige (internationale) teams.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111