IAM Product Owner

Nedap is op zoek naar een IAM Product Owner

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Nedap Healthcare is een marktgroep, binnen Nedap, die innovatieve oplossingen ontwikkelt voor de Nederlandse zorgmarkt, voor de geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en verpleeg- en thuiszorg. Wij leveren en ontwikkelen oplossingen die het gehele proces van zorgadministratie, planning en urenregistratie ondersteunen. Daartoe creƫren we complete, gebruiksvriendelijke webapplicaties en leveren we slimme apparaten die het werkproces van zorgprofessionals vereenvoudigen. Dankzij deze combinatie van hardware en software zijn wij in staat om de operationele medewerkers, teamleiders en het management van zorginstellingen toegankelijk en tijdig van de juiste informatie te voorzien.


Als Product Owner faciliteer je de doorontwikkeling van applicaties die gebruikt worden door een grote verscheidenheid aan zorgprofessionals. Vanuit security oogpunt richt je je op autorisatie, authenticatie en access logging. De applicaties van de IAM-teams zorgen ervoor dat de juiste mensen tijdig toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben, om hun werk te kunnen doen. Met jouw expertise help je alle gegevens met betrekking tot het zorgproces te beveiligen, terwijl je het identiteits- en toegangsbeheer vereenvoudigt en zorgt voor een gemakkelijke en naadloze klantervaring.

Functievereisten

Je hebt effectieve communicatieve vaardigheden en je kunt een brug slaan tussen onze ontwikkelaars en interne en externe klanten. Je maakt en onderhoudt de roadmap van het team, gebaseerd op de behoeften van de klant en interne technische verbeteringen. Je bent in staat deze te plannen en prioriteiten te stellen, zodat we een serieuze concurrent zijn op de door ons gekozen markten.

Aanbod

 • We houden geen verlof en werktijden bij voor onze collega's. Deze verantwoordelijkheid ligt bij je zelf en je bepaalt dit zelf in overleg met je collega's. Voor ons is de work/ life balance binnen Nedap heel belangrijk;
 • Salaris;
 • Vakantiegeld;
 • Een 13e maand;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een Macbook of Windows laptop;
 • Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Je komt te werken in het IAM team, binnen de Data Protection tribe van Nedap Healthcare. Deze tribe richt zich op beveiliging en privacy van zowel de interne leveranciersomgeving als het externe klantendomein. Jouw team is een zelfsturend, grotendeels remote, team bestaande uit 5 leden, met de vaardigheden, kennis en expertise om zowel de front- als back-end componenten van applicaties te ontwikkelen. Dit team wil professionals in de gezondheidszorg ondersteunen door oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer te bieden die altijd en overal toegang tot relevante informatie garanderen.


Jouw producten:


Als Product Owner voor het IAM-team bestaat je portfolio uit drie hoofdproducten:


 • Een SSO authenticatie provider die alle logins op onze suite beheert;
 • Een autorisatieplatform waarmee onze klanten op beleid gebaseerde autorisatieregels voor hun organisatie kunnen configureren;
 • Een audit ingestion pipeline en platform waarmee gebruikers alle gebruikersgebeurtenissen in het systeem kunnen doorzoeken.


Deze producten zijn multi-tenant toepassingen die op schaal draaien, duizenden verzoeken per seconde verwerken en terabytes aan gegevens verwerken. De tech stack bestaat onder andere uit Elixir, MySQL, JavaScript (Vue + typescript), Elasticsearch, Kafka en gRPC.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111