Full stack designer – Ons Medicatie

Nedap is op zoek naar een Full stack designer – Ons Medicatie

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Full stack designer maak je de vertaalslag van concept naar ontwerp en ben je samen met collega ontwikkelaars verantwoordelijk voor het opleveren van functionaliteit die eenvoudig in gebruik is. Je bent goed in interface-ontwerp, grafische vormgeving, het doen van gebruikersonderzoek en kan kleine prototypes maken in HTML en CSS. Je levert een bijdrage aan de implementatie van nieuwe features in onze web applicaties. Je ontwikkelt voornamelijk in HTML, CSS en Javascript, maar hebt ook affiniteit met de backend (Ruby on Rails). Met jouw gevoel voor functionaliteit kan jij als geen ander een interface ontwerpen, welke bijdraagt aan een optimale gebruikerservaring. Verder draag je bij aan consistentie van de gebruikerservaring, zodat deze aansluit bij de andere zorgapplicaties van Nedap Healthcare.

Functievereisten

Jij ziet jezelf als een ‘next level’ Frontend Developer. Je kan je als geen ander in de gebruiker verplaatsen en wordt graag in het diepe gegooid om nieuwe oplossingen uit te werken. Bij ons krijg je hier alle vrijheid in.


Jouw tech stack bevat onder andere: HTML, CSS, Javascript, Ruby on Rails, maar is hier zeker niet tot beperkt.


 • Je bent vertrouwd met full-stack web ontwikkeling: HTML, JavaScript en CSS;
 • We werken met een moderne Ruby on Rails applicatie die gebruikt maakt van Turbo en Stimulus;
 • Ervaring met Rails on Rails ontwikkeling heeft een sterke voorkeur, maar je bent zeker bereid dit te leren;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • Zelf-gemotiveerd en in staat om zelfstandig te werken in je eigen tempo.

Aanbod

 • We houden geen verlof en werktijden bij voor onze collega's. Deze verantwoordelijkheid ligt bij je zelf en je bepaalt dit zelf in overleg met je collega's. Voor ons is de work/ life balance binnen Nedap heel belangrijk;
 • Salaris;
 • Vakantiegeld;
 • Een 13e maand;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een Macbook of Windows laptop;
 • Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Het team Ons Medicatie is een focusteam met eigen roadmap voor het in de markt zetten van de oplossing. Dit betekent dat er altijd wel nieuwe ontwikkelingen zijn en dat we een sterke focus hebben op de gebruiker.


We hebben een mix van externe en interne developers, zowel voor back- als frontend projecten. Wij zijn een klein en multidisciplinair team met een "remote-first" communicatiestijl. We proberen het aantal overleggen te beperken en geven de voorkeur aan schriftelijke communicatie. Ons hoofdkantoor is in Groenlo, Nederland, maar je kunt werken vanuit elke plaats die je wilt, zolang er een redelijke overlap is met de CET/CEST tijdzone.


Met verschillende ervaringsniveaus in de teams, is er ook de mogelijkheid om technische coaching en onderwijs te doen, als dat iets is waar je in geïnteresseerd bent. We passen een gebruikersgericht ontwikkelingsproces toe en blijven onze producten verfijnen om ervoor te zorgen dat onze klanten gelukkig en tevreden blijven.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111