Channel Sales Manager Zuid Europa

Ben jij op zoek naar een internationale commerciële uitdaging? Ben jij in staat ons marktaandeel verder uit te bouwen, door het activeren van partnerships en succesvol realiseren en afsluiten van nieuwe verkooptrajecten? Dan is Nedap mogelijk op zoek naar jou. Nedap Identification Systems is namelijk op zoek naar een Channel Sales Manager Zuid Europa. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Channel Sales Manager Zuid Europa binnen Nedap Identification Systems word je verantwoordelijk voor het commerciële succes van onze reader propositie in Zuid Europa. Je wordt commercieel aanspreekpunt voor onze partners in deze regio en bouwt verder aan onze positionering door een actieve commerciële houding en bijbehorende acties. Je voornaamste focus zal liggen op het identificeren van nieuwe projecten en het succesvol verkopen en realiseren van deze projecten in samenwerking met deze partners. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opvolgen en converteren van inbound leads voor potentiële partners in Zuid Europa. Een uitdagende rol waarbij je plant, initieert, presenteert, onderhandelt, deals sluit, projecten begeleidt en de omzet doet groeien.

Functievereisten

Je wordt enthousiast van bovenstaande omschrijving, en kan niet wachten om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. Jij bent actie- en resultaatgericht en commercie is jouw tweede natuur. Je bent niet bang om buiten jouw comfortzone te stappen om een deal binnen te halen en je hebt je de ambitie om je verder te ontwikkelen in de toekomst. Verder beschik jij over de volgende kenmerken: 


  • Hbo- of wo-niveau, richting Business Administration of aanverwante opleiding; 
  • Tenminste 5 jaar ervaring met sales en/of partner management. 
  • Ervaring met de verkoop van hardware- en/of softwareproducten is een pre; 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Italiaans of Spaans is een pré. 
  • Bereidheid om regelmatig internationaal te reizen (ongeveer 20%). 

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

In Europa maak je deel uit van het commerciële team die openstaan voor jouw inzichten en waar je tegelijkertijd qua producten, markt en sales aanpak veel van zal leren. Daarnaast zal je in deze rol intensief samenwerken met collega’s van marketing, product management en technical operations. Door de korte lijnen zijn we in staat om onze klanten adequaat te bedienen en onze groei voort te zetten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111