Embedded Software Engineer

Nedap is op zoek naar een Embedded Software Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als Embedded Software Engineer implementeer je embedded software in onze innovatieve automatiseringsoplossingen voor de veehouderij. Dataverzameling met onze intelligente draadloze low-power sensoren, SmartTags, staan aan de basis van deze oplossingen. Je werkzaamheden zijn direct gelinkt aan de hardware van o.a. deze sensoren en je weet met embedded software de functionaliteit en kwaliteit daarvan te monitoren in het productieproces en borgt daarmee de kwaliteit van de uitgeleverde producten. 


Je werkzaamheden zijn o.a.: 

  • Opstellen van functionele en eindtestspecificaties;
  • Implementeren van functionele hardware testen, vaak geïntegreerd in het product;
  • Maken van specifieke software modules voor functionele en eindtesten in productie;
  • Inregelen en bijstellen van functionele en eindtesten bij productintroducties of -wijzigingen;
  • Monitoren en diepgaand analyseren uitvalredenen in functie- en eindtest van producten bij serieproductie;
  • Initiëren en uitvoeren verbeteracties richting product en productiemiddelen;
  • Vroegtijdige bijdrage in ontwikkeling m.b.t. ontwerpkeuzes hard – en software;
  • Nauw betrokken bij validatie en productie van proto- en 0-series.

Bedrijfsprofiel Nedap

Je komt te werken in het development team CowControl Livestock Management Dairy. Dit is een multidisciplinair team van o.a. (embedded) software developers, hardware engineers, mechanical engineers, product owners en test engineers die projectmatig samenwerken.


Bij Nedap Livestock Management helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creëren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111