SecOps Engineer

Nedap is op zoek naar een SecOps Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In de rol van SecOps Engineer ga je aan de slag met het implementeren, integreren en beheren van de verschillende security-oplossingen (o.a. Microsoft Defender for Endpoint en Microsoft Sentinel), en heb je een actieve rol in de security-processen. De security-operatie is deels uitbesteed naar een externe dienstverlener. Samen met je collega’s voer je de regie en werk je nauw samen oa. voor de interne opvolging van security-meldingen. Daarnaast werk je mee aan de overgang van OnPrem naar het Azure-platform. Dit doe je door niet alleen jouw taken uit te voeren, maar ook door met onze IT-architect en CISO mee te denken over het te nemen pad en de bijbehorende processen.


In je aanpak maak je gebruik van onze agile en pragmatische implementatiemethodiek IT-Intake en andere implementatietools. Je wordt binnen Nedap ingezet bij trajecten van diverse omvang en draagt bij aan het ondersteunen van een 25-tal proposities in verschillende marktsegmenten. Dat zorgt voor veel afwisseling en grote diversiteit aan onderwerpen. 

Functievereisten

Jij bent analytisch, resultaatgericht en werkt graag samen. Innovatief blijven vind je belangrijk, dit doe je door voortdurend met een frisse en creatieve blik naar nieuwe toepassingen en mogelijkheden te kijken. Ook vind je het leuk om producten en technologieën te doorgronden en pas te maken op bestaande IT-omgevingen en heb je affiniteit met het automatiseren van repeterende activiteiten.


Daarnaast herken jij je in het volgende:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het implementeren van security-oplossingen in een Enterprise-omgeving;
  • Je hebt ervaring met het werken in een ’multi-tiered’ security-operatie, waarbij een deel van de security-processen is uitbesteed aan een externe dienstverlener;
  • Je hebt kennis van en ervaring met het Azure-platform, en hebt daarin al de nodige zaken geïmplementeerd.

Aanbod

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij; we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid te participeren in aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.


Wij zien medewerkers als ondernemers. Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid zijn binnen het team heel belangrijk en dat verwachten wij ook van jou. Vanzelfsprekend bieden wij een prettige werkomgeving.

Bedrijfsprofiel Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.


Als SecOps Engineer maak je deel uit van een multidisciplinair team, bestaande uit specialisten die verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsbrede IT-architectuur, van ontwerp tot implementatie en support. Zij leveren daarnaast een belangrijke bijdrage aan het ontsluiten van de Nedap-brede business-platformen.


Het Infra-team is onderdeel van Nedap IT, samen met de teams die verantwoordelijk zijn voor de Servicedesk en Business-platformen. Waar het Infra-team zorgt voor vooruitstrevende IT en de instandhouding hiervan, levert onze Servicedesk de ondersteuning die nodig is om onze gebruikers optimaal te laten werken met de platformen. De teams rondom de business-platformen dragen zorg voor de systemen en inrichting die onze bedrijfsprocessen ondersteunen. Samen werken we dagelijks aan de optimale en veilige gebruikservaring voor onze collega’s, en aan een ultieme Customer Experience voor klanten van Nedap.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111