Partner Marketing Manager

Nedap is op zoek naar een Partner Marketing Manager. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Je werkt samen met vooraanstaande business partners aan het succesvol vermarkten van Nedap’s technologie onder hun portfolio en merk. Je fungeert als marketingconsultant voor partners en creëert gezamenlijk onderscheidende proposities en marketingplannen, die de verkoop verhogen en zo beide partijen ten goede komen. Je bent geheel verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van de Partner Marketing strategie en levert een belangrijke bijdrage aan de overkoepelende global marketing strategie. De ontwikkeling van geïntegreerde marketingcampagnes met en voor business partners voer je uit met het marketingteam (propositie-, area- en digital marketing) om te voldoen aan gedefinieerde KPI's. Dit omvat programma’s voor leadgeneratie, -nurturing en -retention.


Je creëert relevante en belangrijke middelen voor partnereducatie, verkoopbevordering en campagne-uitvoering. Denk aan presentaties, online magazines, nieuwsbrieven, testimonials, webinars en meer. Je levert belangrijke input voor de invulling en doorontwikkeling van onze partner portals en platforms. Ondersteuning bij de acquisitie van nieuwe business partners voor specifieke proposities of in specifieke landen/regio’s hoort ook bij je rol.


Verder stimuleer je doorlopende communicatie met marketing- en salesteams van distributeurs, integratiepartners en andere partijen om duurzame relaties op te bouwen en kansen en behoeften te inventariseren. Je beheert het partner marketing budget en co-marketingbudgetten, werkt nauw samen met ons key account management team om prioriteiten en doelen op elkaar af te stemmen en schakelt veelvuldig met andere teams om kennis te delen, best practices te ontwikkelen en efficiëntie te bereiken. Tot slot stuur je (externe) bureaus en specialisten aan waarmee je samenwerkt om je doelen te behalen.

Bedrijfsprofiel Nedap

Bij Nedap Livestock Management helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creëren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.


Je werkt intensief samen met een professioneel en groeiend marketingteam.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111