Java Platform Developer

Nedap is op zoek naar een Java Platform Developer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Java Platform Developer binnen de Back Office tribe van Nedap Healthcare, ben je vooral bezig met de techniek van de grootste applicatie binnen het Nedap ONS landschap. We zijn bezig om forse stappen te zetten om alles omtrent techniek naar de nieuwste standaarden te brengen. Dit omvat de applicatieserver, frameworks, libraries en de Java versie zelf. Een belangrijk doel is om deze grote applicatie van een 'single tenant' applicatie te migreren naar 'multi-tenant' binnen het Hashicorp Nomad platform. Ook werken we aan kleinere verbeteringen voor het verhogen van algehele 'developer happiness'.


De applicatie is een onmisbare schakel bij het dagelijks werkproces van duizenden zorgverleners in het land. Ons team draagt de verantwoordelijkheid om modernisering door te voeren, zonder dat onze gebruikers daar hinder van ondervinden.

Functievereisten

Ben jij iemand die:

 • Kennis heeft over de ins- en outs van JakartaEE en de nieuwste Java versies;
 • Zelfstandig graag dingen tot op de bodem uitzoekt;
 • Mee kan sparren in het bedenken van toekomstvaste oplossingen;
 • Planmatig te werk gaat om oude code te migreren en productieverstoringen te voorkomen;
 • Beschikt over veel doorzettingsvermogen;
 • Niet wakker ligt bij tegenslag.


Mocht je kennis hebben van andere talen en je staat open om meerdere talen te leren gaan we ook graag het gesprek aan!

Aanbod

 • We houden geen verlof en werktijden bij voor onze collega's. Deze verantwoordelijkheid ligt bij je zelf en je bepaalt dit zelf in overleg met je collega's. Voor ons is de work/ life balance binnen Nedap heel belangrijk;
 • Salaris;
 • vakantiegeld;
 • Een 13e maand;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een Macbook of Windows laptop;
 • Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.


Ons team is een klein team met een gezamenlijke technische focus. De bestaande teamleden beschikken over veel ervaring en helpen je graag bij het maken van een vliegende start. Je eigen inzichten en ideeën over hoe de technisch toekomst van deze applicatie er uit zou moeten zien wordt ook zeer gewaardeerd.


Ons kleine team is onderdeel van de Back Office Tribe. Andere teams binnen deze tribe werken aan dezelfde applicatie, maar dan meer gericht op het ontwikkelen van features en bugfixes voor klanten.


Zowel op locatie werken vanuit ons mooie groene kantoor in Groenlo waar we gezellig bij elkaar zitten, als volledig remote werken is mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111