Sales Manager

Organisaties in productie en distributie hebben te maken met continue verandering in de vraag naar hun diensten en producten. Door de 24-uurs economie, globalisering en automatisering is er grote fluctuatie in de benodigde arbeidscapaciteit. Het is voor organisaties niet alleen van belang dat ze snel kunnen omgaan met veranderingen, maar ook dat medewerkers mee gaan in deze veranderingen. Flux helpt organisaties in deze complexiteit middels een software oplossing die ondersteunt bij het forecasten, plannen en registreren van arbeid voor flexibele- en vaste krachten. Om ons verder te helpen in onze missie is Nedap op zoek naar een sales manager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als sales manager ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van leads en ze begeleiden naar het worden van klant. Belangrijke werkzaamheden zijn het acquireren, afspraken maken en het met de klant bepalen van de waarde van de oplossing. Verder ben je veel bezig met consultative selling, met als doel het creëren van een open en eerlijke verkoopomgeving, waarbij de klant en zijn behoeften centraal staan.

Functievereisten

Je bent een echte hunter! Je hebt het verlangen en de bereidheid om succesvol te worden in sales, ook al moet je daarvoor soms uit jouw comfortzone gaan. Je weet prospects te kwalificeren en diskwalificeren. Je weet hoe je waarde moet verkopen en vindt het niet moeilijk om over geld te praten. Daarnaast ben je bekend met de inzet van social selling tools en goed in netwerken. En als laatste, zeker niet onbelangrijk, je hebt plezier in en passie voor het sales vak!

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid, die je moet en kunt nemen. Daar bieden wij jou de vrijheid en middelen voor. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent daar geen vast budget voor, maar kijkt naar wat je nodig hebt. Naast ons uitgebreide introductieprogramma kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel en ondersteunen we je in jouw ontwikkeling op jouw manier.

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw organisatie én jouw mensen laten groeien met hulp van slimme software. Dat is ons doel. Dat doen we met oplossingen die tijdrovend werk van jou overnemen. De tijd die vrijkomt zorgt voor (hernieuwde) focus op dat waarmee jouw organisatie het verschil maakt: mensenwerk. Ook wil je als bedrijf met jouw complete workforce snel anticiperen op de grilligheden van de huidige 24-uurs economie. De oplossing voor deze uitdagingen is Flux van Nedap Staffing Solutions.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111