Sales Manager

Organisaties in productie en distributie hebben te maken met continue verandering in de vraag naar hun diensten en producten. Door de 24-uurs economie, globalisering en automatisering is er grote fluctuatie in de benodigde arbeidscapaciteit. Het is voor organisaties niet alleen van belang dat ze snel kunnen omgaan met veranderingen, maar ook dat medewerkers mee gaan in deze veranderingen. Flux helpt organisaties in deze complexiteit middels een software oplossing die ondersteunt bij het forecasten, plannen en registreren van arbeid voor flexibele- en vaste krachten. Om ons verder te helpen in onze missie is Nedap op zoek naar een sales manager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als sales manager ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van leads en ze begeleiden naar het worden van klant. Belangrijke werkzaamheden zijn het acquireren, afspraken maken en het met de klant bepalen van de waarde van de oplossing. Verder ben je veel bezig met consultative selling, met als doel het creëren van een open en eerlijke verkoopomgeving, waarbij de klant en zijn behoeften centraal staan.

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw organisatie én jouw mensen laten groeien met hulp van slimme software. Dat is ons doel. Dat doen we met oplossingen die tijdrovend werk van jou overnemen. De tijd die vrijkomt zorgt voor (hernieuwde) focus op dat waarmee jouw organisatie het verschil maakt: mensenwerk. Ook wil je als bedrijf met jouw complete workforce snel anticiperen op de grilligheden van de huidige 24-uurs economie. De oplossing voor deze uitdagingen is Flux van Nedap Staffing Solutions.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111