Account & Alliance Manager

Ben jij op zoek naar een commerciële uitdaging? Ben jij in staat ons marktaandeel verder uit te bouwen, door het activeren van partnerships en succesvol realiseren en afsluiten van nieuwe verkooptrajecten? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou. Nedap Identification Systems is namelijk op zoek naar een Account & Alliance Manager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-10-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als Account & Alliance Manager binnen Nedap Identification Systems word je verantwoordelijk voor het commerciële succes van onze reader propositie in Nederland. Je wordt commercieel aanspreekpunt voor enkele van onze partners en bouwt verder aan onze positionering door een actieve commerciële houding en bijbehorende acties. Je voornaamste focus zal liggen op het identificeren van nieuwe projecten en het succesvol verkopen en realiseren van deze projecten in samenwerking met deze partners. Een uitdagende rol waarbij je plant, initieert, presenteert, onderhandelt, deals sluit, projecten begeleidt en de omzet doet groeien.


Daarnaast ben je als Alliance Manager de drijvende kracht voor het verbeteren van onze relaties met technology partners waar we op wereldwijde schaal mee samenwerken. Hierbij gaat het om product managers en sales verantwoordelijken voor access control platformen. Daar waar de eerste lijn relatie veelal door jouw collega’s wordt onderhouden, zorg jij ervoor dat er structureel aandacht is om het succes dat door deze relaties ontstaat zo groot mogelijk te make

Bedrijfsprofiel Nedap

In Europa maak je deel uit van het commerciële team die openstaan voor jouw inzichten en waar je tegelijkertijd qua producten, markt en sales aanpak veel van zal leren. Daarnaast zal je in deze rol intensief samenwerken met collega’s van marketing, product management en technical operations. Door de korte lijnen zijn we in staat om onze klanten adequaat te bedienen en onze groei voort te zetten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111