UX/UI Designer

"Ons doel bij Nedap is om cliënten, hun naasten en de zorgorganisaties de mogelijkheid te bieden om nauw samen te werken en daarmee de gezondheid van de cliënten te verbeteren." Als UX Designer ben jij verantwoordelijk voor het creëren van de optimale gebruikservaring van Caren. Jij draagt zorg voor een intuïtief en toegankelijk design dat een plezier is voor het oog, zowel op mobiele apparaten als grotere schermen. Jouw werk heeft direct invloed op een grote en zeer diverse groep gebruikers. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als UX Designer ben jij verantwoordelijk voor het creëren van de optimale gebruikservaring van Caren. Jij draagt zorg voor een intuïtief en toegankelijk design dat een plezier is voor het oog, zowel op mobiele apparaten als grotere schermen. Jouw werk heeft direct invloed op een grote en zeer diverse groep gebruikers. 

Functievereisten

Naast jouw passie voor UX/UI design voel jij je graag betrokken en durf je verantwoordelijkheid te nemen.

  • minimaal 3 jaar ervaring als UX/UI designer.
  • Je staat stevig in je schoenen, hebt een eigen kijk en weet deze over te brengen met je sterke communicatievaardigheid (tekstueel, verbaal, visueel), maar je weet ook hoe te integreren met anderen.
  • Je hebt ervaring met het designen van interfaces in tools zoals Figma, Sketch, InVision, Axure etc. Wij gebruiken Figma.
  • Ervaring met het onderzoeken en analyseren van het gebruik van de applicatie om zo de gebruikerservaring te verbeteren.
  • Jij weet een applicatie zo te designen dat hij toegankelijk is voor iedereen.
  • Front-end ervaring is mooi meegenomen.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel. 

Bedrijfsprofiel Nedap

Binnen team Caren werk je samen met zowel ontwikkelaars als met het support team om de best mogelijke ervaring te leveren aan onze gebruikers. We werken nauw samen, stellen ieders mening op prijs en vinden het fijn als mensen hun mening geven en constructief van gedachten wisselen. Hoewel we deel uitmaken van een grotere groep, streven we naar een meer agile startup-mentaliteit binnen het team. We werken snel, op een gelijkmatig tempo en stapsgewijs.


Mensen noemen ons misschien een beetje eigenwijs, maar we hebben onze principes en meningen over hoe we dingen willen doen. Het team maakt graag kennis met de mens achter de collega. Samen met het team bepaal je de toekomst van het Caren product. Wij bouwen zelf een ontwikkel roadmap en maken onze eigen plannen voor de toekomst. Wij zijn trots op het bouwen van de best mogelijke, meest stabiele en snelste applicatie op de markt. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111