Site Reliability Engineer (SRE)

Nedap Healthcare is op zoek naar een ervaren Site Reliability Engineer om deel uit te maken van een geografisch verspreid team verdeeld over Europa en Noord-Amerika.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Onze infrastructuur bestaat uit een mix van fysieke servers en virtuele machines, zowel on-premise als in publieke cloud-omgevingen. De basis bestaat uit een container platform en bijbehorende infrastructuur, evenals een reeks standaarddiensten zoals: databases, observability stacks en opslag-platformen. Een groot deel van het dagelijkse werk bestaat uit het automatiseren en moderniseren van legacy-systemen alsook onderhoud en verbetering van de infrastructuur waarop de verschillende webservices draaien die Nedap aanbiedt.

Functievereisten

Jouw ervaring bij voorkeur

 • Werken in een geografisch verspreid team
 • Voorafgaande praktische ervaring met een high-volume webapplicatie infrastructuur, bij voorkeur met een container-/micro-service architectuur.


Vaardigheden die we graag zouden willen

 • Vloeiend in Engels, zowel in schrift als spraak
 • Containerplatform, bijv. Kubernetes, Nomad
 • Automatiseringsplatform, bijv. Github-acties, Jenkins
 • Orkestratie, bijv. Terraform, Ansible
 • Observability, bijv. DataDog, Prometheus
 • Cloud en on-premise
 • Databases, bijv. MySQL, Cassandra, Elasticsearch
 • Vaardigheid in een programmeertaal, idealiter Ruby, Python of Go

Aanbod

Wij vinden het belangrijk om talent de beste arbeidsvoorwaarden te bieden. Dit betekent dat je naast een prima beloningspakket de vrijheid krijgt om je tijd zo in te vullen dat je het maximale uit jezelf kan halen. Wij houden geen vakanties bij - je bepaalt zelf wanneer je aan vakantie toe bent!


Ook het financiële gedeelte is goed geregeld. Naast je salaris en vakantiegeld biedt Nedap een 13e maand, een winstdelingsregeling, de mogelijkheid om te participeren in aandelen en een aantrekkelijke pensioenregeling.


Maar bovenal investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling! Nedap neemt jouw ontwikkeling zeer serieus. We geven je geen vast ontwikkelbudget, maar zorgen ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wilt. We bieden een uitgebreid introductieprogramma en een persoonlijk ontwikkeltraject waarin we kijken naar jouw groeipotentieel binnen Nedap.


Locatie

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groenlo (Nederland), maar deze functie staat open voor iedereen in of binnen +/- 1 uur Midden-Europese tijd of een Noord-Amerikaanse tijdzone (Atlantische tijd tot Pacific Time).

Bedrijfsprofiel Nedap

Over Nedap Healthcare

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.


Wij zijn een team van 7 mensen verspreid over Noord-Amerika en West-Europa. Wij geven prioriteit aan een gezonde werk/privé balans en een focus op mentaal welzijn, we verwachten en moedigen elkaar aan om dit te doen.


Wat je kan verwachten

 • Een ervaren geografisch verspreid team
 • Deelnemen aan een on-call wachtdienst, met Europese en Noord-Amerikaanse tijdroosters.
 • Proactieve communicatie en een duidelijke visie
 • Dagelijkse video-standups en wekelijkse video teamvergaderingen
 • Optionele driemaandelijkse bijeenkomsten samen op locatie
 • Een flexibele werkomgeving
 • Teamleden en een organisatie die oprecht om jouw welzijn geven

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111