Senior Ruby Platform Developer

Nedap is op zoek naar een Senior Ruby Platform Developer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Bij Nedap Healthcare geloven we dat technologie een impact moet hebben voor onze klanten. Wij gebruiken onze technologie om zorgverleners en verpleegkundigen van dienst te zijn, zodat zij kunnen doen wat het belangrijkst is: hun cliënten helpen. Met onze oplossingen proberen we zorgverleners met elkaar te verbinden en de last van administratieve taken te verlichten.


We zijn marktleider in de langdurige- en ouderenzorg en we bieden oplossingen voor alle verschillende workflows van onze klanten. De verschillende teams binnen Nedap Healthcare zijn volledig eigenaar van hun applicaties en werken met veel autonomie, vrijheid en verantwoordelijkheid.


Als Platform Tribe verlichten wij het werk van onze productteams door het bouwen van de juiste fundering. We bieden generieke oplossingen, best practices en tools in focusgebieden zoals API's, onderhoud, deployment en metrics. We bouwen generieke oplossingen en automatiseren repetitieve en vervelende taken waar dat mogelijk is.


Bij Nedap Healthcare geloven we in autonomie en het gebruik van de juiste tool voor de juiste klus. Dit resulteerde in veel verschillende technologieën en frameworks die gebruikt worden voor verschillende delen van de applicaties. Voor ons als Platform Tribe betekent dit dat onze oplossingen zoveel mogelijk technologie-onafhankelijk moeten zijn. Mocht dit echter niet mogelijk zijn, dan kiezen we ervoor om onze applicaties te standaardiseren.


Om dit te bereiken, en om in de toekomst een team van Developers aan te kunnen gaan sturen, zoeken we een Senior Ruby Developer die ons team komt versterken

Functievereisten

We zijn op zoek naar een ervaren ontwikkelaar met Java of Ruby on Rails maar die ook bereid is om andere talen te leren. Daarnaast herken je jezelf in de volgende vaardigheden:

 • Je hebt ervaring met het opzetten en onderhouden van CI/CD processen en tooling;
 • Je bent bekend met het opzetten en gebruiken van monitoring services/tools;
 • Je bent niet bang voor technisch complexe vragen;
 • Je vindt het leuk om issues aan te pakken zonder het hele plaatje te hebben (Puzzle Solver);
 • Je bent niet ontmoedigd om andere mensen te overtuigen van jouw oplossing.

Aanbod

We vinden het belangrijk om onze talenten de beste werkomstandigheden te bieden. Dit betekent dat je, naast een prima beloningspakket, de vrijheid krijgt om je tijd zo te besteden dat je het maximale uit jezelf haalt en uit wat je doet. Wij registreren geen vakanties - jij bepaalt wanneer je een pauze nodig hebt!


Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering, de mogelijkheid tot aandelen en een aantrekkelijke pensioenregeling.


Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap neemt jouw ontwikkeling zeer serieus. We geven je geen ontwikkelbudget. Wij zorgen ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wilt. We bieden een uitgebreid introductieprogramma en een persoonlijk ontwikkeltraject waarin we kijken naar jouw potentieel binnen Nedap.

Bedrijfsprofiel Nedap

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.


Jouw team

De Platform Tribe bestaat uit drie verschillende teams met alledrie hun eigen focus. De huidige focusthema's zijn Authenticatie/Authorisatie, API's en Continous Deployment. De ontwikkelaars in onze tribe zijn een mix van remote en lokaal en hebben veel vrijheid en verantwoordelijkheden die zelfdiscipline vereisen. Hieronder vind je nog enkele andere nuttige eigenschappen die een goede fit in ons team zijn:

 • Bereidheid om een 'lead' rol te vervullen en in de toekomst leiding te gaan geven aan een klein team;
 • Can-do en zelf-gedreven houding;
 • Gemotiveerd om andere teams te helpen;
 • Big picture denken, pragmatisme, gevoel van eigendom;
 • Kalm onder druk;
 • Bereidheid om nieuwe dingen te leren;
 • Automatiseringsmentaliteit;
 • Bereid om deel te nemen aan een aanwezigheidsdienst (ook buiten de reguliere werktijden).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111