Back-end Developer

Nedap is op zoek naar een Back-end Developer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Omdat steeds meer en steeds grotere retailers gebruik maken van onze applicaties hebben we begin dit jaar een tweede instantie van onze multi-tenant SAAS oplossing gelanceerd in de USA, naast onze instantie in Europa. Daarnaast staan ook de ontwikkelingen op het gebied van data analyse (machine learning) niet stil die nieuwe toepassingen mogelijk maken met de (voorraad)data die door ons platform verzameld wordt.


Nedap Retail ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor retailers. Met onze oplossingen voor voorraadbeheer en beveiliging, garanderen wij retailers dat zij altijd het juiste product voor hun klanten beschikbaar hebben. Om dit te bereiken ontwikkelt Nedap Retail state-of-the-art RF, RFID hardware en Cloud-Based software diensten. Door deze mooie combinatie van hardware en software, zijn we in staat om winkelmedewerkers, managers en het hoofdkantoor van retailers, laagdrempelig van de juiste informatie te voorzien.


Vanwege uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een Back-end Developer. 

Functievereisten

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Back-end Developer die zijn/haar weg weet te vinden door een complex softwarelandschap. Ervaring definiëren wij niet als jaren werk, maar als het leveren van kwaliteit. Heb je nieuwe ideeën? Super goed! We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren of dingen om van te leren. 


Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring met een object georiënteerde taal;
  • Ervaring met Java, Kotlin, API-ontwikkeling, Elastic Search, Kafka en Cassandra is een pré;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal;
  • Je bent bereid om buiten werktijd mee te draaien in een bereikbaarheidsdienst.


Ben jij daarnaast ook pragmatisch, werk je het liefste in een team én wil je je continu ontwikkelen? Dan maken wij graag kennis met jou en hopen we binnenkort een (digitaal) (alcoholvrij) drankje met je te kunnen drinken!

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Het zoeken naar producten en het beheren van voorraden kost winkelmedewerkers veel tijd. Met onze RFID technologie voor artikelbeveiliging en in-store voorraadbeheer wordt het heel eenvoudig om alle processen binnen de winkel in real-time te monitoren en sturen. Medewerkers hoeven geen tijd meer te verspillen aan zoekwerk en kunnen meer aandacht besteden aan klanten.


Team

Het Nedap Retail Services team is een enthousiaste groep collega’s met verschillende ontwikkelachtergronden, van front-end ontwikkeling tot mobiele ontwikkeling. Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat je zelf op zoek gaat naar kennis en oplossingen. De ‘cultuur’ op onze afdeling en binnen ons team kan het beste worden omschreven als vrij, open en sociaal. Wat ons bindt is de passie om gebruiksvriendelijke en technisch hoogstaande oplossingen te maken, waar onze klanten elke dag met plezier mee werken.


Je werkt ook veel samen met het Devices team van Retail waarin hardware, firmware en product engineers zitten. Het contact tussen deze teams is goed.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111