Frontend Developer – Ons Medicatie

Nedap is op zoek naar een Frontend Developer – Ons Medicatie. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Frontend Developer lever je een bijdrage aan de implementatie van nieuwe features in onze web applicaties. Je ontwikkelt voornamelijk in HTML, CSS en Javascript, maar hebt ook affiniteit met de backend (Ruby on Rails). Met jouw gevoel voor functionaliteit kan jij als geen ander een interface ontwerpen, welke bijdraagt aan een optimale gebruikerservaring. Verder draag je bij aan consistentie van de gebruikerservaring, zodat deze aansluit bij de andere zorgapplicaties van Nedap Healthcare.

Functievereisten

Jij ziet jezelf als een ‘next level’ Frontend Developer. Je kan je als geen ander in de gebruiker verplaatsen en wordt graag in het diepe gegooid om nieuwe oplossingen uit te werken. Bij ons krijg je hier alle vrijheid in.


Jouw tech stack bevat onder andere: HTML, CSS, Javascript, Ruby on Rails, maar is hier zeker niet tot beperkt.


  • Je bent vertrouwd met full-stack web ontwikkeling: HTML, JavaScript en CSS.
  • Ervaring met Rails on Rails ontwikkeling heeft een sterke voorkeur, maar je bent zeker bereid dit te leren.
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
  • Zelf-gemotiveerd en in staat om zelfstandig te werken in je eigen tempo.

Aanbod

We vinden het belangrijk om onze talenten de beste werkomstandigheden te bieden. Dit betekent dat je, naast een prima beloningspakket, de vrijheid krijgt om je tijd zo te besteden dat je het maximale uit jezelf haalt en uit wat je doet. Wij registreren geen vakanties - jij bepaalt wanneer je een pauze nodig hebt!


Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering, de mogelijkheid tot aandelen en een aantrekkelijke pensioenregeling.


Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap neemt jouw ontwikkeling zeer serieus. We geven je geen ontwikkelbudget. Wij zorgen ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wilt. We bieden een uitgebreid introductieprogramma en een persoonlijk ontwikkeltraject waarin we kijken naar jouw potentieel binnen Nedap.

Bedrijfsprofiel Nedap

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.


Het team Ons Medicatie is een focusteam met eigen roadmap voor het in de markt zetten van de oplossing. Dit betekent dat er altijd wel nieuwe ontwikkelingen zijn en dat we een sterke focus hebben op de gebruiker.


We hebben een mix van externe en interne developers, zowel voor back- als frontend projecten. Wij zijn een klein en multidisciplinair team met een "remote-first" communicatiestijl. We proberen het aantal overleggen te beperken en geven de voorkeur aan schriftelijke communicatie. Ons hoofdkantoor is in Groenlo, Nederland, maar je kunt werken vanuit elke plaats die je wilt, zolang er een redelijke overlap is met de CET/CEST tijdzone.


Met verschillende ervaringsniveaus in de teams, is er ook de mogelijkheid om technische coaching en onderwijs te doen, als dat iets is waar je in geïnteresseerd bent. We passen een gebruikersgericht ontwikkelingsproces toe en blijven onze producten verfijnen om ervoor te zorgen dat onze klanten gelukkig en tevreden blijven.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111