Content Marketeer

Nedap is op zoek naar een Content Marketeer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In deze rol ben je een spil tussen de sales, product management en jouw eigen marketing collega’s. Je weet markt en productkennis om te zetten in sterk inhoudelijk en aantrekkelijke uitingen die onze commerciële collega’s helpt bij het generen van leads. Met jouw kennis en ervaring stem je samen met je marketing collega’s campagnes samen en bepaal je welke kanalen en uitingen ingezet moeten worden om de doelen van marketing te bereiken. Jij bent verantwoordelijk voor de inhoud.


Dit kan enkel als je een natuurlijke interesse hebt in techniek, technische oplossingen en innovatieve concepten en weet hoe je deze materie zo kan vertalen dat zelfs je (schoon)moeder het begrijpt.


Binnen jouw takenpakket valt oa:

 • Aanscherpen en bewaken van de content strategie
 • Opstellen en bewaken van de content kalender
 •  Markt inzichten verkrijgen en delen
 • Bedenken van content, blogs, vlogs, banners, whitepapers, insights etc
 • Brieven van externe schrijvers, media en ontwerpers
 • Beheer van content op onze website en social mediakanalen.

Functievereisten

 • Je bent nieuwsgierig, energiek en bereid om naar buiten te gaan om uit te vinden wat de laatste trends en inzichten zijn binnen onze markt
 • Je bent bereid om jezelf onder te dompelen en in te leven in het leven van een security, facility of IT manager
 • Bij voorkeur heb je al ervaring in een B2B-omgeving en kan je complexe B2B-materie 'vertalen' naar begrijpelijke communicatie
 • Je hebt een commercieel inzicht en kan zelf je doelen stellen en deze behalen
 • Je bent zelfstandig, gestructureerd, proactief en stressbestendig
 • Je hebt affiniteit met techniek en minimaal een HBO of WO studie afgerond en tenminste 5 jaar relevante werkervaring 
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Elke andere taal is een grote pré

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Veiligheid is een basisbehoefte van mensen, thuis en op het werk. Met onze technologie voor toegangscontrole, inbraakdetectie en locker management zorgen wij ervoor dat iedereen met meer plezier en succes kan werken. Mensen komen pas echt tot hun recht als zij weten dat hun veiligheid in deskundige handen is.


Bij Nedap werken we in multidisciplinaire teams die veel vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid hebben. Samen bereiken we onze doelstellingen, waarbij iedereen natuurlijk zijn eigen rol heeft. Het team waarin je werkt, bestaat uit gedreven marketeers met verschillende achtergronden en disciplines.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111