Application Support Manager Dairy

Nedap is op zoek naar een Application Support Manager Dairy. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-9-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als Application Support Manager Dairy ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en trainen van Dairy farming business partners bij installatie en het gebruik van onze producten. Hierbij ligt de focus op producten van onze MilkingControl en FarmControl. De MilkingControl-oplossingen bevatten slimme tools voor het monitoren en beheren van het melken, om het melkproces snel, efficiënt en op een zo vriendelijk mogelijke manier te laten verlopen. In combinatie met onze FarmControl-oplossingen is elke koe individueel te managen doordat deze met behulp van RFID (Radio Frequency Identification) wordt geïdentificeerd.


Deze support geef je zowel vanuit het Nedap hoofdkantoor in Groenlo, als op locatie bij business partners en eindgebruikers. De feedback weet je te vertalen naar concrete verbetervoorstellen richting Product Management en R&D. Ook ben je in staat om op basis van jouw bevindingen onze training en documentatie verder te optimaliseren. 

Bedrijfsprofiel Nedap

Bij Nedap Livestock Management helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creëren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.


Als Application Support Manager Dairy ben je onderdeel van het Technical Operations team. Dit team bestaat uit Application en Technical Support collega’s, waar je nauw mee samen werkt. Zij opereren vanaf het hoofdkantoor in Groenlo, maar ook vanuit andere delen van de wereld. Daarnaast trek je veel samen op met onze Key Account- en Business Development Managers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111