Senior Data Scientist

Nedap is op zoek naar een Senior Data Scientist. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Senior Data Scientist duik je in de enorme hoeveel data die onze draadloze sensoren, SmartTags, 24/7 wereldwijd verzamelen en je zet deze data om in relevante informatie voor melkveehouders.


Je weet door de inzet van Artificial Inteligence, Machine Learning en Data Science de verschillende wensen en vraagstukken op te lossen. Uiteindelijk breng je de getrainde modellen en oplossingen in productie of help je mee deze te integreren in onze producten en softwareoplossingen voor veehouders. 


Daarnaast draag je als Senior Data Scientist bij aan de professionele groei van het data-science team en ondersteun je directe collega’s in hun vakinhoudelijke ontwikkeling.

Functievereisten

Jij bent communicatief vaardig en staat graag in contact met je collega's. Jij vindt het leuk om collega's mee te krijgen en te enthousiasmeren. Dat betekent dat je proactief en overtuigend bent. Vanzelfsprekend zijn analytisch vermogen en nauwkeurigheid kernwaarden van jou.


Daarnaast neem je het volgende mee:

  • Jij hebt een afgeronde HBO/WO opleiding, het liefst met veel Data Science raakvlakken (Artificial Intelligence, Computer Science, Wiskunde of Business Analytics);
  • Jij hebt ervaring in een soortgelijke rol als Data Scientist en/of ervaring met data analyse, voorspellingsmodellen trainen;
  • Data Mining, Machine Learning, Deep Learning, Artificial Inteligence, Neural Networks en Software Development zijn niet alleen steekwoorden voor jou, maar je kunt de technieken daadwerkelijk toepassen om tot nieuwe oplossingen voor onze klanten te komen;
  • Het is een pre als je ervaring hebt met timeseries data, cloud en embedded omgevingen.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Bij Nedap Livestock Management helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creëren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.


Je komt te werken in het development team CowControl van Livestock Management Dairy. Naast nauwe samenwerking met je directe data-science collega’s, werk je in een multidisciplinair team met o.a. product owners, hardware engineers, (embedded) software developers en test engineers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111