Hardware Engineer

Wil jij als Hardware Engineer bedragen aan de innovaties en ga jij voor de hoogste kwaliteit? Dan is deze vacature van Nedap voor Hardware Engineer bij Livestock Management iets voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
17-2-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Jij bent als Hardware Engineer aan het speuren naar de beste hardware oplossingen voor intelligente draadloze en low-power sensoren, readers en controllers in onze innovatieve automatiseringsoplossingen voor de veehouderij. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat het platform en de elektronica producten hiervoor continu uitgebouwd en vernieuwd worden.


Jij houdt je bezig met het ontwerpen van elektronica, zoals:


  • Opstellen van specs, ontwerpen van schakelingen en maken van componentkeuzes;
  • Maken van elektrische schema, stuklijsten en eventueel PCB-Layout;
  • Afstemmen van de produceerbaarheid;
  • Mede bepalen van teststrategieën in productie;
  • Valideren van proto- en 0-series elektronica.


‘Als Hardware Engineer heb je veel contact met verschillende collega’s binnen de marktgroep. Daarnaast ben je van A tot Z betrokken bij producten, maar het mooiste is toch wel dat je ziet dat het product in het veld wordt toegepast.’

(Dick, Hardware Engineer)

Bedrijfsprofiel Nedap

Bij Nedap Livestock Management helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creëren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.


In het development team CowControl van Livestock Management Dairy werk je samen met collega hardware engineers, (embedded) software developers, mechanical engineers, product owners en test engineers. In multidisciplinaire teams wordt projectmatig gewerkt aan onze innovatieve producten. 


‘We voegen allemaal iets toe vanuit ons eigen vakgebied wat zorgt voor synergie.’

(Jeroen, Hardware Engineer) 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111