Software Engineer

Voor deze ervaren en dynamische groep is Nedap op zoek naar een enthousiaste en leergierige Software Engineer om bij te dragen aan de ontwikkeling van testkasten en testopstellingen. Jij gaat de software ontwikkelen om de systemen te laten werken. Jij kunt specificaties opstellen en die van anderen reviewen. Je komt allerlei problemen tegen en het is aan jou om met goede oplossingen te komen. Dat betekent dat je overzicht houdt over de architectuur van software en inzicht hebt in de consequenties voor het gebruik van de software.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
30-9-2022
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

De Test en Meetmiddelen (T&M) groep ontwikkelt, bouwt en onderhoudt State of the Art test- en meetapparatuur voor producten van diverse Marktgroepen binnen Nedap.  De productie voor Nedap vindt plaats bij diverse partners binnen- en buiten Nederland. Op basis van R&D specificaties creëren wij Functionele Testers, End of Line testers en Burn-in systemen. Onze bijdrage bestaat uit zowel software- als hardware ontwikkeling en varieert van speciaal ontwikkelde tafeltesters tot universele testsystemen voor gebruik bij zelf ontwikkelde tests. De ontwikkeling van testsystemen start tijdens het creatieve proces van R&D en we plegen onderhoud gedurende de hele levenscyclus van het product. Ons team bestaat uit een groep van 15 professionals, die allemaal ruime ervaring en achtergrond hebben in hun specifieke vakgebied.

Functievereisten

Jij bent een ondernemend en proactief persoon. Je hebt een probleemoplossende instelling en vindt vraagstukken interessant. Je moet er dus van houden om te puzzelen en uit te zoeken hoe het beter kan. Je bent nieuwsgierig naar productielocaties en bereid om af en toe te reizen.


  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring met C# (C++) programmeren of andere vergelijkbare talen;
  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
  • Goede kennis en begrip van de Engelse taal;
  • Kennis van MS Visual Studio is een pre.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111