Elixir Backend Developer

Nedap zoekt een Elixir Backend Developer. Bekijk de vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
30-9-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Binnen Nedap Healthcare verwerken we grote hoeveelheden persoonsgegevens van patiënten van Nederlandse zorgorganisaties. Deze gegevens leven in meerdere applicaties binnen de ONS suite. Het beschermen van deze gegevens is een grote verantwoordelijkheid die we samen met onze klanten dragen. Het is onze taak om de bepalen waarmee zorgprofessionals altijd op het juiste moment toegang krijgen tot de juiste patiëntgegevens, zonder dat ze daar in belemmerd worden in het geven van goede zorg.


Om klanten te ondersteunen met deze klus hebben we Ons Autorisatie ontwikkeld. Dit is een applicatie waarin centraal, voor alle ONS applicaties de autorisaties per gebruiker beheerd worden. Zo kan je bijvoorbeeld inrichten dat een verpleegkundige altijd toegang krijgt tot de patiëntgegevens waarvoor die ingepland of ingeroosterd staat; of kan een physiotherapeut altijd toegang krijgen tot de patiënten waarmee die een behandelrelatie heeft.


Achter deze applicatie schuilt een platform waaraan alle applicaties realtime autorisaties kunnen opvragen. Inmiddels is dit platform opgeschaald en verwerkt het 1000den autorisatieverzoeken per seconde. De uitdaging is om dit systeem zo snel en betrouwbaar als mogelijk te maken. Tegelijk zijn we altijd op zoek naar nog slimmere manieren van autoriseren zodat de autorisaties goed aansluiten bij de behoefte van de zorg.


Dit platform is ontwikkeld in Elixir. Elixir is een functionele programeertaal en lijkt wat betreft syntax op Ruby. De taal draait op de BeamVM en staat bekend om Fault Tolerance en schaalbaarheid door concurrency.

Functievereisten

We zoeken een back-end ontwikkelaar. Kennis of ervaring met Elixir of Phoenix is wenselijk, maar de bereidheid om een nieuwe taal te leren is voldoende.


  • Je hebt een achtergrond met computer science of software ontwikkeling.
  • Je bent bekend met Elixir; of je hebt voldoende ervaring om snel een nieuwe taal op te pakken.
  • Kennis/ervaring met functionele programmeertalen is een pre.
  • Je hebt ervaring met MySQL (of een andere relationele database).
  • Je kunt tegen complexiteit, maar bent pragmatisch als het nodig is.
  • Je deinst niet terug van systemen op schaal.
  • Je vindt performance en beschikbaarheid belangrijk.
  • Je bent in staat om een technisch onderwerp te verwoorden op een toegankelijke manier.
  • Je bent bereid om zorg te dragen voor de beschikbaarheid van het systeem en bent beschikbaar voor periodieke bereikbaarheidsdiensten.


Er is voldoende werk te doen op verschillende niveaus. Hierdoor is de vacature beschikbaar voor zowel junior als meer ervaren developers. We zoeken iemand met wat ervaring (1-3 jaar), maar vooral iemand met een sterk gevoel van ownership en iemand die net even wat verder kijkt om het product naar het volgende niveau te tillen.


Twijfel niet om contact te zoeken als iets van bovenstaande je interesseert, dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111