Hardware Test Engineer

Word jij enthousiast van het testen en valideren van hardware producten? Vind jij analytisch en nauwkeurig werken leuk? Lees dan de vacature voor Hardware Test Engineer binnen Livestock Management bij Nedap.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
13-4-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Hardware Test Engineer ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitstesten voor de producten van onze innovatieve automatiseringsoplossingen voor de veehouderij. Dataverzameling met onze intelligente draadloze low-power sensoren, SmartTags, staan aan de basis van deze oplossingen. Je valideert nieuwe of gewijzigde hardware producten aan de opgestelde functionele- en kwaliteitseisen. Deze bevindingen leg je vast en koppel je terug. Hiermee zorg je voor een onafhankelijke check voor de commerciële release en borgt daarmee de kwaliteit van de producten.


Wat ga je o.a. doen?


  • Opstellen van testplannen;
  • Opbouwen- en documenteren van een testopstelling;
  • Uitvoeren van interne vrijgave kwaliteitstesten en het begeleiden van externe kwaliteitstesten;
  • Vastleggen, analyse en terugkoppeling van de testresultaten;
  • Evalueren, testen en vrijgeven van alternatieve componenten;
  • Voorstellen doen voor wijzigingen in productie.

Functievereisten

Het is belangrijk als Hardware Test Engineer dat jij gestructureerd en nauwkeurig te werk gaat. Jij hebt een goed analytisch vermogen en bent in staat om het overzicht te bewaren. Jij kunt dus ook goed zaken vastleggen.


  • Jij hebt een afgeronde MBO-4 of HBO opleiding, het liefst richting elektrotechniek/Elektronica;
  • Je hebt ervaring met elektronica en kunt elektrische schema’s lezen en interpreteren;
  • Het is een pre als je een soortgelijke functie hebt gedaan, maar reageer ook gerust als je nog niet alle ervaring hiervoor hebt.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Bij Nedap Livestock Management helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creëren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap.. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111