Go Developer

Wil jij werken aan ‘next-gen' technologie die de wereld een beetje beter maakt, dan is een baan als Go Developer bij Nedap iets voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Nedap is samen met zo’n 20 andere leveranciers begonnen met het Nuts initiatief. Als één van de belangrijkste bijdragers, proberen we een (inter)nationale zorginfrastructuur op te zetten o.b.v. eerlijke principes (nuts.nl). Deze infrastructuur faciliteert het uitwisselen van zorg gegevens over organisatiegrenzen heen zodat zorg professionals betere zorg kunnen verlenen. We zoeken een ervaren Go ontwikkelaar voor een opdracht tot het einde van dit jaar. Het is een tijdelijke opdracht vanwege de financiering vanuit een nationaal programma. Het Nuts initiatief probeert de uitdagingen aan te gaan waar ‘traditionele’ technologie te kort schiet. Aangezien je gaat werken aan open-source software, ben jij diegene die graag aan de wereld laat zien wat je kan. Tijdens deze opdracht kom je in aanraking met ‘decentralized identity frameworks’, ‘blockchain’ oplossingen, ‘peer-2-peer' technologie en verscheidene cryptografische toepassingen. Het initiatief gaat verder dan het bouwen van een infrastructuur; we bouwen aan de toekomst van een zorginfrastructuur die eerlijk, schaalbaar en toekomstbestendig is. 

Functievereisten

Aangezien het een opdracht voor bepaalde tijd bedraagt, is het belangrijk dat je meteen meters kan maken. Dit betekent dat je uitgebreid kennis hebt van de Go programmeertaal. Enige ervaring met de genoemde technologie in de vorige paragraaf is een pre. Het is mogelijk om gedeeltelijk als ‘remote’ te werken, maar er wordt wel van je verwacht dat je elke week op kantoor in Groenlo aanwezig kan zijn voor nauwe samenwerking met de rest van het team. 


Behalve je technische vaardigheden, is het belangrijk om te beschikken over een sterke persoonlijkheid. Het team bestaat uit mensen die een mening hebben over zo’n beetje alles. Vandaar dat het belangrijk is dat jij iemand bent die zijn mannetje staat en graag in discussie gaat. Je bent kritisch tegenover de status-quo, maar je weet wanneer je de discussie moet aangaan en wanneer het tijd is om meters te maken. 

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen.

Bedrijfsprofiel Nedap

Je wordt lid van een open-source gemeenschap. Het grootste deel van de interactie zal plaatsvinden met het "core-team". Dit is een team van verschillende enthousiaste en hoogopgeleide mensen, elk met zijn/haar eigen interesses. Ieder lid wordt gelijk behandeld en een goed gemotiveerde mening wordt zeer op prijs gesteld. Naast de ontwikkel taken, heb je ook de mogelijkheid om presentaties te geven om mensen te overtuigen van het open-source project. De meeste interactie zal online zijn via Slack en Zoom. De meeste kernleden wonen in het oosten van Nederland en hebben dus de mogelijkheid om elkaar face-to-face te ontmoeten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111