Team lead Infra

Heb jij een passie voor IT infrastructuur en krijg je energie van de combinatie techniek en het leiden van een team? In de rol van Team Lead Infra neem je je team mee in het neerzetten van schaalbare en flexibele infra voor heel Nedap. Er wachten gave projecten op je die je met je team gaat oppakken. In de IT-architectuur tref je een mix van Cloud en On-Premise technologie aan, waarbij er volop kansen liggen en aansprekende keuzes te maken zijn. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
30-12-2022
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In de rol van Team Lead Infra werk je met je team aan de doorontwikkeling van de Nedap IT Infra voor ons hoofdkantoor in Groenlo en de kantoren wereldwijd. Je levert samen oplossingen die het flexibel werken voor alle Nedap medewerkers optimaal en veilig ondersteunen. Met de IT-Architect werk je aan een toekomstbestendige architectuur waarbij je continue verbetert, en zorgt voor flexibiliteit en schaalbaarheid van IT passend bij de vraag uit de organisatie. Je werkt onder andere aan de volgende domeinen: Netwerk & Firewalling, Security, Serverbeheer (Linux/Microsoft), werkplek voor de Nedap medewerker (Mac, Windows, Linux), Storage, Cloud (Azure) en Identity & Access management.


In je aanpak maak je gebruik van onze agile en pragmatische implementatiemethodiek IT-Intake en andere implementatietools. Je wordt binnen Nedap ingezet bij trajecten van diverse omvang en draagt bij aan het ondersteunen van een 25-tal proposities in verschillende marktsegmenten. Dat zorgt voor veel afwisseling en grote diversiteit aan onderwerpen. 

Functievereisten

Wij zoeken een verbinder met een sterke technische basis, gerelateerde achtergrond/opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol. Ook heb je ervaring met/kennis van IT-infra in een Enterprise omgeving.


Daarnaast herken jij jezelf in het volgende:


  • Door jouw teamspel, communicatieve vaardigheden en inhoudelijke kennis ben jij in staat om je team mee te krijgen in veranderprocessen;.
  • Je beschikt over een agile mindset, die ervoor zorgt dat je wendbaar bent;
  • Je denkt in oplossingen en hoe deze kunnen bijdragen aan de strategische doelstellingen voor de organisatie;
  • Je hebt een ondernemende drive, gecombineerd met een visie op het toepassen van de laatste ontwikkelingen op infra gebied;
  • Je bent innovatief; je kijkt voortdurend met een frisse blik naar nieuwe toepassingen en mogelijkheden;
  • Je komt het beste tot je recht als je zowel strategisch, tactisch als uitvoerend bezig bent.

Ben je daarnaast analytisch, creatief, pragmatisch en resultaatgericht? Dan maken wij graag kennis met jou!

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.


Wij zien medewerkers als ondernemers. Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid zijn binnen het team heel belangrijk en dat verwachten wij ook van jou. Vanzelfsprekend bieden wij een prettige werkomgeving.

Bedrijfsprofiel Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111