Team Lead Business Automation

Voor het nieuw op te richten Business Automation Team is Nedap op zoek naar een Team Lead die zich tevens bezighoudt met softwareontwikkeling binnen het team. In deze combinatierol sta je aan de wieg van het team en kan je samen met je collega’s het team vormen op de manier die het beste past binnen onze organisatie. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Team Lead ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van de kaders en doelstellingen van het Business Automation Team. Je stelt


samen met je collega’s de visie op en vertaalt deze in heldere doelen. Ook zorg je ervoor dat het team in staat wordt gesteld om heldere keuzes te kunnen maken wanneer het gaat om het afwegen van belangen en het stellen van prioriteiten en zorg je ervoor dat de samenwerking binnen het team soepel verloopt. Ook ben je verantwoordelijk voor de communicatie met alle stakeholders binnen de organisatie, maar ook met klanten. Als mede-developer draag je actief bij aan de ontwikkeling van applicaties en integraties. Dit kan op verschillende niveaus en met behulp van uiteenlopende technologie plaatsvinden. Omdat veel processen afhankelijk zijn van de tools waarvoor


je verantwoordelijk bent, draag je er samen met je team zorg voor dat de stabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van de applicaties gewaarborgd zijn. 

Functievereisten

We zoeken iemand die zich prettig voelt in een veelzijdige dubbelrol zoals deze en zichzelf herkent in het volgende: 


  • Je herkent het belang van automatisering en hebt een drive naar optimalisatie; 
  • Je kunt hoofd- van bijzaken onderscheiden; 
  • Je kunt heldere keuzes maken en deze toelichten; 
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, binnen en buiten je team; 
  • Je werkt gestructureerd en zelfstandig, en straalt dit ook uit naar anderen; 
  • Je kunt systemen doorgronden en pijnpunten identificeren; 
  • Je kunt goed overweg met een variatie aan systemen en hebt bij voorkeur enige ervaring met
  • verschillende programmeertalen. Zelfs als je geen die-hard programmeur bent, maar bijvoorbeeld wel sterke ervaring hebt met low code of no code platformen, dan zouden we graag met je in contact komen; 
  • Je hebt een opleiding op HBO+/WO-niveau met een technische en/of bedrijfskundige achtergrond; 
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke omgeving. 

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel. 

Bedrijfsprofiel Nedap

Het Business Automation Team zal uit jou en twee full-stack ontwikkelaars bestaan. Met in totaal drie personen zien wij een hecht team ontstaan dat veel interactie zal hebben met teams die onze business raken (Support, Accountmanagement, Sales, Controlling) en met teams die onze producten raken (Tribes, Product owners, UX, DevOps). Jij en je team nemen daarmee een centrale en prominente plek in binnen onze veelzijdige organisatie. 


Over Nedap Healthcare

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111