Python Data Engineer

Nedap is op zoek naar een Python Data Engineer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Data Engineer bij Nedap Healthcare bouw je een dataplatform waarmee onze accountmanagers, developers en klanten inzicht krijgen in het gebruik van onze software. Hoe snel worden nieuwe features geadopteerd? Welke workflows zouden gebruiksvriendelijker kunnen? Welke onderdelen gebruikt een klant nog niet? Dit zijn een aantal voorbeelden van datagedreven inzichten waarmee we onze producten kunnen verbeteren en klanten beter kunnen ondersteunen. 


Het dataplatform is de centrale plek waar data op het gebied van product-gebruik wordt verzameld, opgeschoond, geanalyseerd en gevisualiseerd. Het gaat hierbij om data van honderdduizenden gebruikers, een grote variëteit aan klanten en een breed productportfolio. 


We bouwen en onderhouden dit platform in eigen beheer (geen cloud-providers). In de toekomst willen we dit platform ook gebruiken om machine learning pipelines mogelijk te maken. 


Het platform bevindt zich nog in een vroeg stadium. Er draait een basisplatform dat zijn waarde bewezen heeft, maar we zijn nu toe aan de volgende stap. We zoeken naar een schaalbare, goed te onderhouden oplossing. Je start dus niet bij nul, maar hebt nog wel veel ruimte en flexibiliteit om een architectuur neer te zetten waarvan jij denkt dat deze het beste is. 


Jouw team

Je gaat werken in een klein nieuw team en maakt daarnaast ook onderdeel uit van de Data Science gilde. Dit zijn collega’s met verschillende data expertises (Data Engineers, Data Scientists en Data Analysts) die werkzaam zijn aan verschillende producten en projecten verspreid binnen Nedap Healthcare. 


Binnen Nedap Healthcare zijn er een groot aantal productteams die softwareproducten ontwikkelen en onderhouden. Omdat het dataplatform voor al deze teams relevant is zal je veel contact hebben met verschillende collega’s buiten je team. 


In een post-corona situatie kan er gedeeltelijk thuisgewerkt worden. Het streven is minimaal 2 dagen per week op kantoor.

Functievereisten

Wij zijn op zoek naar een Python Data Engineer met minimaal een aantal jaar werkervaring. Je hebt gevoel voor productontwikkeling. Je werkt graag vanuit een pragmatische en gestructureerde benadering. 


We zoeken iemand die de technische kern van dit platform op een stabiele, schaalbare manier kan neerzetten. Je hebt ruime ervaring in het bouwen, testen en onderhouden van Python programma’s, weet hoe je API’s moet aanroepen, hoe MySQL werkt, en bent bekend met (of geïnteresseerd in) Airflow, Elasticsearch en Kafka.


Om een concretere indruk te krijgen van onze technologie stack zijn hier een aantal keywords (we verwachten niet dat je alles weet): python (airflow, sqlalchemy, pandas, requests, connexion), mysql, jupyter lab, elasticsearch, powerbi, kafka, ansible, github, docker, semaphore, sentry. 


Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden en capaciteiten: 

  • Je hebt ervaring met Git, Docker, en CI/CD tooling zoals Jenkins en Semaphore;
  • Eventuele kennis van- en ervaring met BI concepten en BI-tooling; 
  • Kennis over ETL pipelines, datawarehouses en PowerBi zijn een pré.

Aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Jij bepaalt zelf waarin jij je wilt ontwikkelen, wij kennen hiervoor geen vaste potjes. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111